hvordan du styrer svineinfluenza

Svineinfluenza , eller H1N1 , blev først opdaget i USA i april 2009. Ved juni 202C Verdenssundhedsorganisationen advaret om, at hele verden spredning af svineinfluenza var i gang . Ifølge Centers for Disease Control eller CDC , den bedste måde at kontrollere svineinfluenza er at beskytte dig selv fra at få det , og hvis du skulle ske at få H1N1-virus , undgå at give det til andre . For at undgå at få influenza , CDC giver samme råd , at det giver for den almindelige sæsoninfluenza

Rådgivning for at undgå svineinfluenza


1 .
Holde sig væk fra syge mennesker . Den virus er ganske smitsom og spreder sig fra person til person på samme måde som andre stammer af influenza . Hvis du har mistanke om at nogen er syg , undgå dem .
2 .
Vask dine hænder ofte. Influenza kim spredes , når mennesker hoste eller nyse på andre mennesker eller på overflader , som andre mennesker kan røre ved. Vask dine hænder vil undgå at sprede det, hvis du er smittet , og det vil holde inficerede bliver syg .

3 .
Få vaccineret mod svineinfluenza til at beskytte dig selv . Der har været nogle kontroverser om vaccination , men ifølge CDC , det er den bedste beskyttelse til rådighed . Husk, at den sæsonbestemte influenza vaccine er forskellig fra H1N1- vaccine . CDC anbefaler at få både dette år .
4 .
Dæk din mund , når du hoster og dækker næsen , når du nyser for at undgå spredning af H1N1- virus . Iført en maske er optimal , men hvis du ikke har en , bare bruge en væv . Hvis du ikke har en væv og behov for at hoste eller nyse , hoste i skurk i din arm .
5 .

Hvis du kommer ned med influenza , så spørg din læge om Antivirale lægemidler. Antivirale lægemidler kan gøre din sygdom mindre alvorlig og kan skære ned på mængden af tid, du er syg .
antivirale lægemidler reducere influenzavirus evne til at reproducere . Kom den årlige influenza vaccine er den bedste beskyttelse mod influenza , antivirale lægemidler er den anden linje . De to antivirale lægemidler , der anbefales af CDC , er Tamiflu og Relenza .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.