hvordan man opnår en gaffeltruck kørekort i Toronto

Gaffeltrucks er blandt de mest almindeligt brugte stykker industrielt udstyr i Toronto . De også er involveret i nogle af de mest almindelige arbejdsulykker i henhold til Ontario Arbejdsministeriet . Ministeriet fastholder , at virksomheder, der benytter gaffeltrucks sikre, at virksomhederne ved, hvordan man bruger disse enheder sikkert . I Toronto, har gaffeltruck operatørerne flere muligheder for at opnå disse færdigheder

Du skal bruge: .
Uddannelsesprogram i overensstemmelse med Ontario Occupational Health and Safety Act
Adgang til en gaffeltruck til praktisk prøve ( hvis ikke inkluderet i uddannelsesprogram ) .

Sikker drift stabler i Toronto


1 .

Find en akkrediteret skole .
Der er mange virksomheder i Toronto , der giver kurser i, hvordan betjene en gaffeltruck . Disse træningscentre kan også give andre på arbejdspladsen sikkerhedscertificering kurser .
to .
Overvej hvilken form for uddannelse er passende .
Der er mange forskellige typer af gaffeltrucks og på mange måder at bruge dem . En gaffeltruck , der anvendes i en lagerbygning til at flytte paller er meget forskellig fra dem, er ændret for at afhente tønder eller tromler af kemikalier . Uddannelsescentre også give særlige kurser for bestemte brancher , såsom hospitaler , hoteller og bygning levering butikker .
3 .
Tag klasseværelset del af kurset .
Denne del af virksomheden Kurset omfatter den lovgivning , der gælder for gaffeltruck operatører i Toronto , samt de regler og sanktioner for misbrug .
Klasseværelset afsnit hjælper også med at forstå , hvordan gaffeltruck tyngdepunkt påvirker dens håndtering og anmeldelser nødprocedurer i tilfælde af en ulykke .

4 .
Tag praktiske kursus .
fleste træningscentre vil rejse til din arbejdsplads og uddanne dig på det udstyr, du vil bruge . Dette er stærkt anbefales, da kurset lærer kan skræddersy din læring til din arbejdsplads behov .
Hvis dette ikke er muligt , eller hvis du ikke har et job med en virksomhed , der vedligeholder en gaffeltruck , kan de fleste træningscentre giver dig adgang til en gaffeltruck til denne del af kurset .

5 .
Bliv certificeret .
Når klasseværelset og praktiske afsnit er blevet styr på den, vil uddannelsescenter give dig et certifikat , som bekræfter du har bestået et kursus , der opfylder Occupational Health and Safety Act krav .

gode råd og advarsler • Læs en kopi af Ontario Arbejdsministeriet Arbejdsmiljøråd og Safety Act til at blive fortrolig med din ansvarsområder
 • Take Deres praktisk kursus på det udstyr, du vil kunne bruge , herunder de opgaver , du vil være forpligtet til at udføre .
 • Hvis du kommer til at arbejde en propan-drevne gaffeltruck , skal du også bliver nødt til at tage et kursus i sikker håndtering af propangas .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.