virkninger af rygning på urinvejene

Rygning påvirker direkte alle kroppens systemer , herunder din urinvejene . Kemikalier, som er til stede i cigaretter optages i blodet stream og kan skade nyrerne og urinvejene

Hvordan er det urinvejene påvirket?


Når du ryger en cigaret , er de giftige kemikalier fra tobak optages i kroppen og udskilles via nyrerne i din urin . Da urin filtre gennem nyrerne og sidder i blæren , koncentrere disse skadelige stoffer i disse områder , der påvirker din urinvejene på forskellige måder .

Blærekræft


En af de største risikofaktorer for udvikling af blærekræft er rygning . Som giftige kemikalier indsamler og koncentrere sig i blæren og blæren væv , før de udskilles under vandladning , de fungerer som kræftfremkaldende at blære væv . Rygere har en blære kræftrisiko , der er mere end dobbelt så høj som ikke-rygere .

nyreskader


Hos patienter , der ryger , og som har vilkår , der overlader dem disponerede for nyresygdom , såsom forhøjet blodtryk og diabetes , har højere forekomst af nyresvigt og manglende end patienter med de samme sygdomme , som ikke røg .

Generelt mandlige patienter , der ryger har lavere samlede nyrefunktion end mandlige patienter , der ikke ryger . Dette er kun tilfældet mænd , men undersøgelser i øjeblikket er i gang for at teste nyrefunktionen hos kvindelige rygere .

Urinanalyse i Lung Cancer


NNAL og kotinin , biprodukter af cigaretrøg , der ofte findes i urinen hos rygere , er kendte kræftfremkaldende stoffer . Test af urin af rygere og finde usædvanlig høje niveauer af disse kræftfremkaldende stoffer indikerer en ekstremt høj risiko for at udvikle lungekræft , hvilket ofte ikke helbredes . Patienter fundet at have høje niveauer af begge disse kemikalier i deres urin har en sats for lungekræft , der er 8,5 gange højere end rygere , der har normale niveauer af disse kemikalier i urinen .

Afslutning

Der er hundredvis af sundhedsskadelige virkninger, der er anlagt den ved rygning ud over øget blæren og lungekræft satser og nyreskader . Rygestop har en yderst gavnlig effekt på alle dine kropslige systemer .

Hvis du har brug for hjælp til at stoppe med at ryge , kan du besøge www. smokefree. gov .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.