gruppeterapi for stofmisbrug

Group terapi er en form for psykoterapi , der involverer to eller flere personer, der arbejder med en eller en gruppe af vejledere eller terapeuter . Denne form for terapi er en populær ramme om forskellige støttegrupper , hvor de deltagende gruppemedlemmer kan dele og lære af erfaringerne fra andre og også give råd . Denne metode , som ofte anvendes med ofre for traumatiske oplevelser og stof-misbrug problemer , kan være langt mere effektiv end individuel eller en -til- en terapi for at håndtere stofmisbrug .

Family Group Therapy


Familien er den grundlæggende og centrale sociale enhed i samfundet . De, der har misbrugsproblemer til medicin er nødvendigt at føle sig trygge og skal være omgivet af mennesker , de har størst tillid til . Derfor , familien er den perfekte ramme for gruppe terapi . For narkotika-misbrug behandling , har familieterapi to hovedformål . Den første er at udvikle en plan, hvor familiens ressourcer og styrker er udnyttes til at hjælpe udtænke og gennemføre måder at stoppe stofmisbrug . For det andet terapi hjælper familien reorganisere og modvirke effekten af patientens afhængighed af narkotika , samt lære at håndtere den medicin virkninger på familien.


Terapeuter hjælpe familier blive bevidste om deres behov og vejlede dem i at finde ægte helbredelse . Familiær roller er forstærket til at reorganisere familiestrukturen , at definere ledelse at bidrage til at fremme en bedre kommunikation , og til at vejlede de enkelte medlemmer i at gøre intrapersonal , interpersonelle og miljømæssige tilpasninger til at sætte en stopper for at bruge stoffer eller alkohol . Familieterapi er effektiv , fordi den sætter op en neutral indstilling , hvor familiemedlemmer kan tale frit og løse problemer .

Peer Group Therapy


Udtryksfulde grupper er den mest almindelige type af peer group terapi anvendes til behandling af stofmisbrug . Denne form for gruppe terapi indebærer en bred vifte af aktiviteter , der giver sine medlemmer til at udtrykke deres tanker og følelser , både bevidst og ubevidst , som ikke kan formidles gennem ord alene .

Denne metode fremmer social interaktion gennem kreative aktiviteter som kunst og leg terapi . Bortset fra kunst , kan udtryksfulde terapi også bruge drama , musik , poesi , spil og dans .

Addicts kan drage fordel af gruppe terapi ved at lære de ikke er alene og ved at finde en stærk støtte gruppe af mennesker til at henvende sig til for at overvinde deres afhængighed .

kulturelt specifikke Group Therapy


Gruppering medlemmer der deler lignende kulturer og religioner kan være en effektiv metode til gruppeterapi . Kulturelt specifikke former for praksis kan hjælpe medlemmer communally deltage i aktiviteter , der i sidste ende fremmer helbredelse . Ved at udnytte deres fælles kulturelle ritualer , tro og helbredelse praksis , kan dette hjælpe anstifte wellness blandt medlemmerne. For eksempel trækker Anonyme Alkoholikere på idéer af at se til Gud om styrke til at overvinde afhængighed , og nogle Anonyme Alkoholikere grupper er organiseret som dele af kirker eller andre sociale organisationer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.