hvordan man beregner narkotika doser og løsninger til sygeplejeskolen

Beregning narkotika doseringer og løsninger til sygeplejeskolen kan virke som en skræmmende opgave , især fordi mange sygeplejestuderende rapport et ubehag med matematik . Men at lære hvordan man beregner stof doseringer er en moderat let proces , hvis du lære et par simple formler og praksis arbejder med matematik . Der er tre grundlæggende metoder til at beregne stof doseringer og en simpel formel til at bruge til at beregne intravenøs flow . Ressourcer er til rådighed i print og online for at hjælpe sygeplejestuderende praksis beregne stof doser . ( Se Referencer . )

Beregn stof doseringer og løsninger


1 .
Brug den grundlæggende formel metode til beregning af narkotika doser . Divider dosis bestilt af dosis , der er anført på beholderen etiket ( eller dosis på hånden ) . Multiplicer resultatet med form og størrelse af stoffet for at få det beløb til at give
2
Brug forholdstal og proportioner metode til beregning doser-formlen H : . V : : D : X er den nemmeste måde at huske denne metode . Den venstre hånd forholdet repræsenterer kendte mængder ( dosis angivet på beholderen etiketten eller dosis på hånden , og form og mængde medicin ) , mens den højre hånd forholdet udgør en kendt mængde ( bestilte dosis) og en ukendt mængde ( beløb til give ) . Formere dosis bestilt ( D ) gange form og størrelse ( V ) og dividere resultatet med dosis på beholderen ( H ) . Resultatet er den mængde til at give .

3 .
Brug fraktioneret ligning metoden til beregning af narkotika doser . Multiplicer dosis bestilt af form og mængde medicin , divider dette resultat af dosis , der er anført på beholderen etiket. Resultatet er den mængde til at give .
4 .
Beregn intravenøs strømningshastighed ved at multiplicere mængden af væske , som dråber per milliliter i IV sæt og derefter dividere dette resultat med antallet af time at administrere ganget med antallet af minutter pr time ( 60 ) .

gode råd og advarsler • Husk , når du arbejder med formler til at konvertere måleenheder i konsekvente målinger , fx alle numre i milligram eller milliliter stedet for at forsøge at arbejde med milligram og deciliters .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.