hvordan man bliver en CPR førstehjælp træner

CPR førstehjælp undervisere er ansvarlige for undervisning og certificering andre i CPR førstehjælp teknikker . De skal vise gode kommunikationsevner , professionel adfærd og har en positiv holdning . De underviser på en række emner , herunder førstehjælp teknikker og CPR . Nogle kurser de underviser , vil også omfatte hiv /aids-forebyggelse og sikkerhed i vandet , afhængig af kundens behov . Fordelene er mange : Du kan gøre en forskel i andres liv , lære andre at redde liv og løbende få undervisningserfaring .

Du skal bruge:
Studentereksamen eksamensbevis


1
Bliv førstehjælp CPR certificeret på den studerendes niveau . . Student niveau certificering er den mindste certificering til at sidde for instruktøren træneren kursus, der giver dig mulighed for at undervise CPR .

2 .
Tilmeld dig den første støtte skole efter eget valg . Om oplysninger om prisfastsættelse og klasse times. There er talrige maerkningskontorerne at tilbyde førstehjælp træner kurser , som det amerikanske Røde Kors , American Heart Association og National Safety Council . Kurser dækker som regel emner som vejrtrækning og hjerte nødsituationer , nødhjælp til blødning , pludselige sygdomme og skader .
3 .
Tilmeld til kurset udbydes af agentur for dit valg . Gebyrer for kurserne variere. For eksempel koster instruktør kursus for førstehjælp og CPR , der udbydes af National Safety Council $ 275 for medlemmer og 325 $ for ikke-medlemmer , som i 2009 .
4 .

Registrer din lokale bestyrelsens træningscenter som et CPR- instruktør . Kontakt din uddannelse som instruktør for relevant information.
5 .
Begynd markedsføring dit CPR uddannelse. OSHA , eller Occupational Safety and Health Administration , kræver de fleste virksomheder at have et bestemt antal medarbejdere , der skal første certificerede støtte . Kontakt de lokale selskaber og spørge , om de ville være villige til at ansætte dig til at uddanne deres medarbejdere i førstehjælp .

gode råd og advarsler


 • Vær ikke bange for at spørge dine kunder at henvise dine ydelser til andre . I mange tilfælde er mund til mund reklame en fantastisk måde at opbygge din forretning .
 • Prøv at undgå online førstehjælp certificeringskurser . Førstehjælp er bedst læres i person med andre individer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.