hvordan man kan anvende solcreme & insektmidler på samme tid

Når du og din familie tilbringe tid udendørs , er det vigtigt at være beskyttet mod både de skadelige stråler fra solen og insekter , der kan bringe maladies som West Nile virus og borreliose . Kombination solcreme og insektbekæmpende er én mulighed , at anvende de produkter, der hver for sig er en anden

Instruktioner


1 .
Prøv en kombination produkt . Anvende solcreme og myggespray på samme tid er blevet meget lettere med indførelsen af produkter, der indeholder begge dele. Bullfrog Mosquito Coast SPF 30 Sunblock med insektmiddel , Avon 's hud så blød Bug Guard Plus og Off ! Skintastic myggespray med solcreme er nogle all-in -one produkter , der indeholder solcreme og myggespray
Kombination produkter kan indeholde DEET som en aktiv ingrediens . det er særligt effektiv mod myg og flåtbid , der er ansvarlige for nogle af de værste insektbårne sygdomme . Men den amerikanske Food and Drug Administration siger , at DEET ikke bør anvendes til børn under 2 måneder . Forældre bør kigge efter produkter, der indeholder Picaridin eller andre DEET-frie produkter . Picaridin har vist sig at være et effektivt alternativ til DEET uden de neurologiske bivirkninger og hudirritationer associeret med DEET i sjældne tilfælde .
Check etiketterne for ingredienser .
2 .
Anvend en separat solcreme og myggebalsam . FDA siger, at det er OK at gøre . Påfør solcreme først. Enhver kombination af cremer og sprays vil yde beskyttelse , så længe du anvender dem jævnt og grundigt for at udsatte områder .

3 .
Generelt genanvende produkterne hver anden time , eller oftere , hvis du har været svømning eller svedt meget . Men når du bruger en kombination produkt med DEET , være parat til at genindføre en anden solcreme snarere end kombinationen produkt , FDA siger . Gentagen anvendelse af DEET kan øge risikoen for toksiske effekter . For kombinationsprodukter med ikke-DEET insektmiddel , følg genindføre anvisningerne på pakken .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.