hvordan man kan identificere en vinter kryds

Om vinteren tick , også kendt som elg kryds eller hvide bregne vinteren tick , er en parasit , der har tendens til at målrette kun hovdyr ( klovbærende dyr ) , såsom elg , elg og heste . Det er normalt ikke ses roaming rundt som en voksen venter på bytte , ligesom andre flåter , såsom hund eller hjorte kryds . Det generelt finder sin vært, en larve og forbliver på dyret for resten af sit liv , fodring ud af dyrets blod . Vinter tæger ses sjældent i naturen , undtagen af jægere eller landmænd kan finde dem på heste og kvæg . De har tendens til ikke at være en trussel for mennesker . De bærer ingen sygdomme , men når de findes i stort tal på et dyr , kan forårsage tab af pels , anæmi og afmagring til det punkt, dårligt helbred eller endda døden

Du skal bruge: .
Identifikation guide
. Lup .
Pincet .
Glaskrukke med forsegles låg .

Sprit .

Winter Tick Blues


1 .
Winter kryds larver finde deres bytte i løbet af efteråret , foder hele vinteren og frafald i foråret at lægge æg . De er brune , er aflange ovale form, og ligner mange andre flåter. Ved hjælp af en lup kan hjælpe dig med at finde funktioner og udlede , om en tick en vinter kryds . Da disse tæger er aktive om vinteren og de fleste andre tæger er ikke , kan identifikationen være baseret på årstidens forekomst .
2 .

grund af den manglende trussel for mennesker , er det ikke så let at finde identifikation vejledninger til vinter flåter som for andre , men du kan finde billeder på nogle online-ressourcer ( f. eks insectimages. org ) . Som med alle kryds , tage sig i håndtering og rørende . Efter at finde og fjerne fluebenet fra dit dyr , vedlægger den i tape og smide den i papirkurven eller dræbe det i en krukke med sprit , og vask dine hænder grundigt .
3 .
anden måde at identificere en kryds , er at tage den med til en entomolog eller andre professionelle . Den bedste måde at fjerne et kryds , er at Pluk det ud , og sørg for at ikke forlade hovedet indlejret i dyrets hud , og læg den i en forseglet glas med sprit .

gode råd og advarsler


 • Hvis du finder en vinter kryds på din husdyr , sørge for at fjerne og tilintetgøre det for at forebygge udviklingen af sundhedsskadelige virkninger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.