hvordan man kan mindske risikoen for blyforgiftning

Blyforgiftning fortsætter med at være et problem i dag næsten 40 år efter den amerikanske regering forbød dets anvendelse i malinger samt benzin . Fordi bly var så almindeligt anvendt i industrien og produktion er det stadig muligt at udvikle blyforgiftning . Risikoen er betydeligt højere for byboere , der bor i bygninger og boliger bygget før 1960 , der stadig har bly-baseret maling på væggene . ? Hvis du er bekymret over muligheden for blyforgiftning , hvilke skridt der kan tages for at sænke din risiko
1 .
Paint de indvendige vægge af din lejlighed , hvis du bor i en ældre bygning, som blev bygget før 1978 . Dette vil forsegle i bly baseret maling og mindske risikoen for afskalning af maling spåner og støv .
2 .
Test din vand til blyindhold . Dette er vigtigt for byområder , hvor gamle rør kan stadig indeholde restmængder af bly . Skift til flaske vand har en professionel filtreringssystem installeret .

3 .
Prøv altid at løbe vand fra hanen i et minut, før du bruger den til at lave mad eller brusebad .
4 .
Undgå at opbevare vin eller spiritus med bly krystal karafler i længere perioder , da bly kan gradvist udvaskes til væsken .
5 .

Lukke ethvert område af en gammel hjem , der i øjeblikket ved at blive renoveret . Dette vil forhindre føre støv i at blive sporet ind i andre områder af huset .
6 .
Undgå konserves fra fremmede lande , før forbuddet mod bly loddet dåser har været i kraft i mindst en år .
7 .
Tænk sig om to gange bor i nærheden af industrielle anlæg , der forarbejder eller anvender bly , såsom smelteværker , støberier og metal genbrug komplekser . I Kina børn, der lever i nærheden af sådanne faciliteter var markant højere blodets blyindhold .

8 .
opfordre børn til at vaske deres hænder ofte særligt før du spiser . Opmuntre unge børn ikke at sætte deres hænder i munden .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er bekymret blyforgiftning se din læge for en høring.
 • Fordi bly er udbredt uden lugt og smag det kan nemt forurene mad og vand .
 • Risikoen for blyforgiftning er størst for små børn , hvis nervesystem er i hastig udvikling .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.