hvordan man kan reducere fald i akutte pleje -indstillinger

Ifølge CDC , faldulykker er den hyppigste årsag til skade dødsfald i ældre voksne . Fall dødsfald i ældre voksne steget betydeligt fra 1996 til 2006 . Af fatale fald , var 46 procent som følge af traumatisk hjerneskade . Blandede Kommission , den frivillige akkrediteringsorgan for plejeinstitutioner , navne på forebyggelse som et af sine patientsikkerhed mål . Akut plejeinstitutioner kan forebygge falder ved at implementere et fald forebyggelsesprogram

Du skal bruge: .
skriftlige vejledninger til et fald forebyggelsesprogram.
Fall-varslingsportal armbånd og skiltning for patienterne.
Skriftlig godkendelse af årligt fald forebyggelse uddannelse af medarbejdere , eller som krævet af faciliteten .1 .
Ved indlæggelsen vurdere patienten med henblik på potentiel høj falde risiko . Mest akutte pleje facilites bruge et værktøj , baseret på et pointsystem , vurdere falder risikoen . Jo højere tallet er, jo større er patientens risiko . Patienter anses for at være en høj risiko, er placeret på efteråret forholdsregler , som er dokumenteret i henhold til patientsikkerhed i patientens journal .
2 .
Har en sygeplejerske vurdere patientens risikofaktorer . Fremskreden alder , forvirring eller demens og en historie af de seneste fald er blandt de vigtigste . Visse lægemidler såsom smerte medicin kan øge falde fare på grund af svimmelhed eller andre bivirkninger . Patienter , der har Foley katetre til urinopsamling er også betragtes som en risikogruppe . Enhver fysiske begrænsninger såsom visuelle eller problemer med at høre , led svaghed , eller brug af hjælpemidler såsom vandrere bør vurderes .
3 .

Hvis patienten skønnes et fald risiko , informere patienten og familien , at patienten er et fald risiko , og hvorfor . Lad familien og patienten ved, hvad sikkerhedsforanstaltninger vil blive brugt til at holde deres elskede sikker . Vær sikker på passende skiltning og et armbånd med angivelse faldet risikoen er på plads . Forebyggelse falder i akutte plejeinstitutioner er alles ansvar , ikke bare sygeplejersker .
4 .
Patienter , der kan kravle ud af sengen uden at om bistand bør have seng alarmer aktiveret . Disse alarmer lyd , hvis patienten nærmer sig en stigende position i seng , før de står op på gulvet . Når det er muligt , dem med høj risiko for faldulykker skal i rum nærmest sygeplejerskens station . Det kan være nødvendigt for et familiemedlem at bo hos patienten , når det er muligt.
5 .
Vis patienten , hvordan man bruger et opkald lys til at bede om hjælp . Minde dem om ikke at komme op af sig selv . Nogle patienter kan have behov for denne forstærkede ofte . Hourly afrunding på disse patienter bidrager til at forebygge faldulykker ved at tage hånd behov, såsom toiletbesøg .

6 .
Vær sikker på , at gangarealer er fri for rod . Trashcans , patient ejendele , møbler og elementer ved et uheld faldt på gulvet , kan forårsage et fald . For patienter, der kan gå på toilettet , minde dem om at bruge skinnerne ved toilettet og i bad til konstant sig selv .
Også være sikker på at der er nok lys i rummet for at se , og at patienterne har briller på , hvis nødvendigt. Skridsikker footies eller sko bør anvendes , når patienten er stået op . Vær forsigtig når du går med IV pæle eller ilt slangen , da det let kan tangle omkring fødderne .
Hvis en patient skulle falde , bør en fysisk vurdering ske med det samme. Anmelde en læge til alle ordrer såsom X-stråler eller CT -scanninger til at vurdere skaden . Anmelde en vejleder , og udfylde de nødvendige hændelsesrapport former per facilitet protokol . Bemærk alle medvirkende faktorer til faldet , der kunne have været forhindret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.