hvordan man kan skære nikotin forbrug i halv

The American Cancer Society citerer , at 70 procent af rygerne ønsker at holde op , men kun mellem 4 og 7 procent faktisk lykkes . For dem , der ønsker at holde op , men føler, at de ønsker at lette i processen , der arbejder for at mindske nikotin forbrug er mest ideelle . En glimrende måde at sikre succes er at skabe en handlingsplan og sørg for , at du deler denne plan med dem omkring dig
1 .
Besøg din læge . Nikotin afhængighed er svær at bryde . Receptpligtig medicin kan være med til at kick- starte slutte processen og mindske trangen til nikotin . Din læge vil vurdere din sygehistorie og hjælpe dig med håndværk en plan for at skære dine nikotin forbrug i halve.
2 .
Få en vis støtte . Form en positiv støtte system . Dette omfatter omkring dig selv med familie , venner og kolleger , der er engageret i at hjælpe dig lykkes at reducere din tobak brug . The American Cancer Society har lavet et gratis nummer (1-800-227-2345) , der tilbyder litteratur og oplysninger om støtte grupper i dit område .
Internettet er også et godt redskab til at støtte . Der er en række virtuelle ryge- støtte grupper , der hjælper folk til at ryge mindre uden nikotin passer . Hver stat har etableret en telefonrådgivning varm linje , som du kan ringe 24 timer i døgnet , når du skal snakke med nogen om din nikotin vane . De er nyttige i en tid med desperation eller når du ønsker at tale med nogen upartisk.

3 .
Bevæg din krop . Professor Adrian Taylor fra University of Exeter ledet revisionen af 20 rygning undersøgelser , ser på ligheder i resultaterne . Han fandt , at der i hver af disse undersøgelser , folk, der udøver var i stand til at modstå trangen til at ryge ca 1 time længere end dem , der ikke gjorde. Ved gennemgangen af hjernescanninger , fandt han , at motion beroliger de områder af hjernen , der normalt stimuleret af nikotin trang .
Så gå en tur eller gøre noget sprællemænd på dit skrivebord . Intensiteten og varighed er uden betydning for effektiviteten af motion i at reducere nikotin forbrug . Fem minutter af skånsomme aerobic kan være lige så effektiv som at løbe i en time .
4 .
Styrk dit sind . Yoga og meditation er en måde at fokusere på åndedrættet og lindre stress og spændinger , der får os til at ty til nikotin . Start en yoga session med udfordrende rejser , der kræver vilje og fokus , der frigør dig fra tanker om nikotin fristelser . Afslut din rutine med en serie af dyb afslapning rejser gerne Camel og Pigeon at berolige din krop og fjerner lysten til at bruge nikotin .
Brug meditation til at klare dit sind af bekymringer og aggravations til at blusse din nikotin vane . Målet med regelmæssig meditation er afstanden dig selv fra afhængigheden af nikotin og forstå , at den viljestyrke , du bærer i er meget større . Del af at styrke dit sind er ved at flytte dit fokus ikke på at mindske din nikotin forbrug , men koncentrerer sig om dine grunde til at ville mindske denne nikotin vane .

gode råd og advarsler • Det er vigtigt at tage alle anti- rygning medicin som anvist . Der er alvorlige og muligvis fatale bivirkninger , der kan følge af forkert brug .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.