instruktioner for sikker brug af en palle jack

Palle knægte gør vanskelige opgaver let og reducere arbejdskraft er nødvendig for at bevæge sig, laste og losse tunge materialer . Farer vrimler når arbejdstagerne glemme , at det tilsyneladende lette opgaver , de gør , er faktisk svært . Undgå alvorlige skader såsom trak muskler , belastede ryg , og sårede arme , hænder eller fødder , ved at observere disse fornuftige sikkerhedsregler , når arbejdet med en palle stik

Plan for Sikkerhed


Tjek pallen stikket for at sikre, at det er i god stand . Revnede eller slidte hjul kan medføre, at belastningen at flytte eller blive ubalanceret . Beskadiget eller ubrugeligt kontrol kan resultere i, at stikket ikke fungerer som nødvendig og kan forårsage lasten til at svare eller ude af kontrol . Gør dig bekendt med den kontrol, inden du forsøger at flytte en belastning . Pludselige skift i lasten kan kræve en hurtig reaktion , og der kan være nogen tid at finde den rigtige kontrolmekanisme .

Undersøg gulvet , hvor belastningen vil blive flyttet til check for revner , huller eller forhindringer , der kunne fange et hjul eller få lasten til at flytte eller vælte . Flyt belastningen langsomt at give pallen stikket tid til at reagere på eventuelle ændringer . Skub belastning, især når man bevæger sig ned ad en skråning . De fleste rygskader , der indebærer anvendelse af palle stik skyldes belastende mens du prøver at trække en tung last . Brug en hjælper til at guide belastningen fra forsiden , hvis det er for stor til at se over eller rundt. Opbevar altid palle stik i et område, hvor det ikke vil være en trippende fare, hvis det ikke er i brug .

Sikkerhedsudstyr


Bær egnede personlige værnemidler ( PPE ) når du arbejder med paller stik . Stål-tåede støvler forhindre skade , hvis stikket kører over en fod . Sikkerhedsbriller beskytte øjne, især når du flytter kemikalier eller materiale, der kan medføre en fare , hvis det spildes . Handsker forebygge vabler og hjælper dig med at opretholde et godt greb om kontrollen .

Fælles-Sense Regler


Du må ikke overstige den belastning specifikationer for stikket . Må ikke sætte din fod under donkraften . Må ikke stå på stikket eller sætte andre mennesker på donkraften . Må ikke give slip på stikket , mens belastningen er i bevægelse , medmindre det kommer ud af kontrol og måske flip-så lad gå og komme ud af vejen . En spildt belastning er bedre end en knust operatør . Få hjælp, hvis belastningen er for stor til at se over eller rundt. Altid sænke byrden på gulvet , når donkraften ikke er i bevægelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.