oplysninger om tilbagekaldelse på Chantix

Chantix er et varemærke for receptpligtig medicin vareniclin . Læger almindeligvis ordinere Champix at hjælpe patienterne ryge , hvilket rejser nogle spørgsmål om , hvorvidt Chantix selv kan forårsage abstinenssymptomer, når seponeres

Betydning


Chantix er ikke et kontrolleret stof , og de fleste mennesker oplever ingen abstinenser fra ophørende lægemidlet.

Funktion


Chantix mildt påvirker regionerne på din hjernen , der er følsomme over for nikotin , som nedsætter den ubehagelige symptomer forbundet med ikke at ryge . Det stof ændrer ikke indholdet af kemikalier i din hjerne eller producere eufori .

funktioner


Typisk efter et behandlingsforløb med Chantix , er du ikke længere afhængige af nikotin , hvis du har brugt stoffet kontinuerligt under behandling ordineret af lægen .

Risici


sjældne tilfælde kan patienter udvikle alvorlige psykiske symptomer, mens De tager Champix , såsom depression , selvmordstanker , aggression og vold . Læger forstår ikke helt , hvad der forårsager dette, men disse symptomer menes at være forårsaget af tilbagetrækning fra nikotin hos mennesker, der har en historie eller er disponeret for psykisk sygdom , RxList forklarer .

Overvejelser

Hvis du har en tidligere depression eller nogen former for psykisk sygdom som psykose, bipolar lidelse eller skizofreni , kan det ikke være sikkert for dig at tage Champix , på grund af den måde , hvorpå tilbagetrækningen fra nikotin kan til stede mens stoffet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.