skridttællere & daglige gåture retningslinjer

Walking er en stor form for motion for at holde hjertet og kredsløbet sundt samt holde vægten under kontrol . Hvis du er interesseret i at starte en omvandrende program for at øge din kondition eller tabe , en god måde at gå om at gøre det er at bruge en skridttæller

Definition


En skridttæller er en lille , transportabel stykke udstyr , der sporer antallet af skridt , som den person, der bærer det . En skridttæller er normalt bæres i taljen , men det er også effektive, hvis bæres på anklen eller armen . Selv om skridttællere til tider kan afhente andre bevægelser , som fodspor , er de som regel temmelig præcis ved tracking trin . Alle leder efter en sund måde at øge deres kondition eller kaste pounds kan opleve, at en skridttæller er en økonomisk måde at få motivation og holde styr på deres fremskridt .

Baseline Steps


Hvis du beslutter dig for at investere i en skridttæller , den første ting du skal gøre, er at fastsætte din baseline skridt , hvilket betyder, at antallet af trin , du normalt finder på én dag . For at gøre dette , skal du bære din skridttæller hele dagen i tre på hinanden følgende dage . Ved slutningen af hver dag , skriver ned på antallet af skridt, du har taget . Efter tre dage , tilsæt antal skridt sammen fra alle tre dage og dividere med tre . Dette giver dig det gennemsnitlige antal skridt du normalt tage på en dag . Denne baseline nummer vil være nyttigt , når det drejer sig tid til at indstille dine træningsmål .

sætte mål


Når du har oprettet din baseline trin , kan du begynde at sætte mål for dig selv . Den " 10. 000 skridt " -programmet er en anbefaling til et sundt niveau af daglig motion . Husk på , 10. 000 skridt om dagen er bare en anbefaling . Det ville være uklogt for en person , der lever et stillesiddende liv til pludselig at springe ind i en 10. 000 skridt pr dag gå programmet . Prøv i stedet at fastsætte små kortsigtede mål , der i sidste ende vil føre op til dine langsigtede mål . For eksempel , hvis du går 3. 500 skridt om dagen ved baseline og dit mål er at gå 10. 000 skridt om dagen , skal du starte ved at øge dine skridt i intervaller på 1. 000.

Nogle måder at opbygge mod dit ønskede mål , i henhold til thewalkingsite. com ( se link i Resources ) , inkluderer brug af trappen i stedet for elevatoren , parkering længere væk fra butikken og tage din hund på hyppige ture .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.