typer af byggeri brandsikkerhed

De fleste byggepladser er fyldt med potentielle brandfare . I gennemsnit forekommer brande på byggepladser mere end et dusin gange over hele landet hver dag . Brande udgør en stor risiko for personskade eller død for bygningsarbejdere . Sådanne brande også medføre en risiko for offentligheden, afhængigt af hvor omfattende nødsituation er , og ilden 's evne til at sprede sig til andre strukturer . Skaderne på stedet koster mange penge til selskabet

Byggeri Fire Baggrund


Forbedringer af sundhed og sikkerhed i byggebranchen er en konstant . Udsættelse for brandfare for byggearbejdere er større end i de fleste brancher . Katastrofale brande fra begyndelsen af 1900-tallet gennem 1960'erne kaste lys over den dårlige kvalitet af byggeri sikkerhed , og bragt hjem behovet for byggeri og design , som ville have forhindret massive tab af menneskeliv .

Svejse Sikkerhed


Skærende , svejsning og lodning processer producerer gnister , røg og fine skårene af ekstremt varme partikler . Varme brusebade af gnister kan skyde smeltet metal temmelig langt fra arbejdsområdet , hvor de kan langsomt begynde en brand , uden at nogen opdager det. Implementer skjolde hvor det er praktisk omkring svejse stedet for at forhindre denne forekomst . Sørg for at alle brændbare materialer , væsker og containere fjernes fra arbejdsområdet for dramatisk at reducere sandsynligheden for en katastrofal brand . Hvis det ikke er muligt , skal du flytte svejsbare arbejde materialer væk fra området af brændbare genstande .

Brandslukkere


Vær sikker på at have ret ildslukkere for byggepladsen og særlige opgaver , du udfører . Ifølge Occupational Safety and Health Administration , er der fem primære typer af brandslukkere til rådighed for arbejdspladsen:

type A ildslukkere er til brug på brændbare faste stoffer såsom papir , træ og stof . Identificere disse fra deres grønne trekant mærket med bogstavet A i midten.

type B ildslukkere er til brug på brandbare væsker, såsom olie , fedt og maling fortynder . Identificere disse fra deres rød firkant mærke med bogstavet B i centrum .

Type C ildslukkere er til brug på elektriske brande involverer elementer såsom sikringskasser , elmotorer og svejsemaskiner . Identificere disse fra deres blå cirkel med bogstavet C i midten .

Type D ildslukkere er til brug på brand i forbindelse med brændbare metaller såsom zink , titanium og magnesium . Identificere disse fra deres gule stjerne label med bogstavet D i centrum .

Type K ildslukkere er til brug i køkkenet brand i forbindelse med madlavning væsker såsom fedtstoffer og olier . Identificere disse fra deres typisk sort etiket med en stegepande -on-brand ikon . Der vil være en etiket med bogstavet K på det så godt .

Brand Watchers


OSHA ( Occupational Safety and Health Administration ) krav bede dig om at bruge en brandvagt , når visse betingelser er til stede . Jobbet af branden Watcher er at gøre netop det . Hold øje med potentielle tænding betingelser og forberede sig på at bekæmpe enhver brand , som kan udvikle sig. Hvor der er et potentiale for brand bryder ud i brændbare materialer inden for en radius af 35 meter , en brandvagt er sat til at overvåge det arbejde, du laver . I nogle tilfælde findes den række ud over 35 meter , når et brændbart , der kan være modtagelige for let tænding er i nærheden .

Hot Work Tilladelser

Brug en varm system for arbejdstilladelser til kun at tillade autoriseret personale til at udføre et arbejde , hvor der er en iboende risiko for brand . Svejsning, skæring , lodning og lommelygte udstyr er de mest almindelige værktøjer, der findes , hvor varmt arbejdstilladelser højne forventninger og kendskab til medarbejderne . Oplad den person der udfører den varme arbejde sammen med ilden overvågere at sikre, at arbejdsområdet er frit for alle brændbare materialer. Korrekt skjold eller beskytte dem , der ikke kan flyttes for at minimere risikoen for brande .

Hot arbejdstilladelser sikre, at du kun benytte uddannet personale . De kræver ordentlig gennemgang af brandsikkerhed procedurer og udstyr , og at passende arbejde site undersøgelser er færdige inden de påbegynder den varmt arbejde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.