Hvordan læser jeg MSDS ?

Et materiale sikkerhedsdatablad ( MSDS ) er oprettet for at give specifikke oplysninger om kemikalier , der er udpeget farligt i den Occupational Safety and Health Administration . Mens regeringen kræver en MSDS at indeholde visse oplysninger om den kemiske , formatet er forskellig fra virksomhed til virksomhed . Her er hvad du behøver at vide om læsning af MSDS

Producent og Basisprodukt Information


Mest sikkerhedsdatablade indeholde oplysninger om fabrikanten , herunder fuld firmanavn , fysiske adresse og telefonnumre . Også opført på eller nær toppen af siden , vil du finde produktets navn og føderale klassifikation numre , herunder Forbundsrepublikken Supply klasse ( FSC ) og National konto identifikationsnummer ( NIIN ) , som ikke altid forekommer på en MSDS .

Produkt sammensætning og fysiske data


sikkerhedsdatablade indeholder lister over de farlige indhold , formler og karakteristika af alle kemikalier , herunder farve , lugt og udseende , der er indeholdt i produktet . Disse oplysninger vil hjælpe i identifikation af et produkt i tilfælde af spild eller lækage .

Sikkerhed og fareinformation


Hver MSDS indeholder oplysninger om , hvad man skal gøre i tilfælde af forurening , brand , spild eller kontakt med den menneskelige krop . Det vil nævne særlige sundhedsfarer og procedurer for at reducere eller fjerne risikoen efter udsættelse for farlige kemikalier , der er indeholdt i produktet . Sikkerhedsdatabladet indeholder også vejledning om oprydning og bortskaffelse af produktet .

Opbevaring og håndtering Information


Vejledning til korrekt opbevaring , herunder lys , temperatur og krav til adskillelse fra andre kemikalier er med på MSDS . Korrekt håndtering teknikker er også angivet , herunder hvilke sikkerhedsforanstaltninger , såsom briller , handsker og andet beskyttelsesudstyr slid , der er behov for .

Hvor Find MSDS

Mens specifikke procedurer kan variere , enhver virksomhed, der bruger eller fremstiller farlige kemiske produkter skal give etikettering og sikkerhedsdatablade for alle arbejdstagere , der vil blive udsat for, og sørge for tilstrækkelig uddannelse i brug og håndtering af disse stoffer . Hvis du er usikker på hvor man kan finde oplysningerne heri , så spørg din vejleder eller menneskelige ressourcer administrator for mere information.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.