hvad er størrelsen af salmonella bakterier ?

Salmonella er en gruppe af bakterier mest kendt for at forårsage fødevarebåren sygdom ( salmonellose ) og tyfus i udviklingslandene. Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) anslår, at det modtager indberetninger af 40. 000 tilfælde af salmonellose hvert år , men forudser mere end 1 million tilfælde kan forekomme

cellemorfologien


Salmonella bakterier er Gram-negative , stavformede bakterier ca 2 mikrometer i længden og 0,5 mikrometer i diameter .

Laboratorium Identifikation


Forskere identificere Salmonella gennem kulturer og en række tests på et laboratorium .

Salmonellose


salmonellose er en mave- sygdom ved indtagelse af Salmonella bakterier, der findes i fæces af unge fjerkræ og krybdyr . Den mest udbredte metode til transmission er gennem forurenet mad eller vand . CDC skønner , at kontakt med krybdyr årsager 70 tusind tilfælde af salmonella hvert år , og tyder padder kan også være bærere .

tyfus


Salmonella typhi årsager tyfus , som stadig er udbredt i udviklingslandene områder i verden . Oversøiske rejsende bør vaccineres og sikre en korrekt håndtering og tilberedning af vand og mad .

seneste udbrud

Mellem 2006 og 2008 , Salmonella -udbrud i forurenet spinat , jordnøddesmør , jalapeno peber og tør hundemad . Mellem februar 1 og 15. april 202C en enkelt stamme af salmonellainficerede 234 personer i 14 stater , med lucernespirer mistanke om CDC som kilde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.