hvem der er ansvarlig for etablering af OSHA standarder ?

Fastsættelse og håndhævelse af sundheds-og sikkerhedsnormer på arbejdspladsen er en vigtig mandat for den føderale regering

Oprindelse


Under Nixon administrationen , Kongressen skabte Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) og det nationale institut for Occupational Safety and Health ( NIOSH ) under Occupational Safety og Sundhed Act of 1970. Disse offentlige myndigheder arbejder sammen om at fremme og sikre sundhed og sikkerhed for arbejdstagere .

Standarder


NIOSH fungerer som en forskningsinstitution for OSHA og fastsætter standarder for arbejdsmiljø og sikkerhed på tværs af alle 50 stater . Som en afdeling af det amerikanske Department of Labor , gennemtvinger OSHA dem .

Mission


opgave NIOSH er at omsætte deres forskningsresultater til praktiske løsninger til forbedring af arbejdsvilkårene. I samarbejde med OSHA , stræber det at undgå arbejdsrelaterede skader , sygdomme og død .

Finansiering


NIOSH fonde programmer, der understøtter dens forebyggende indsats. Disse programmer omfatter adgangen til uddannelse projektbevillinger at uddanne forskere og arbejdsmedicinske fagfolk .

Sanktioner

Hvis OSHA standarder er blevet krænket , OSHA straffer den ansvarlige organisation . Bøder ligger fra ingenting til $ 70,000 og afhænger af , i hvilket omfang de ansatte var til skade eller hvis organisationen er en gentagelse gerningsmanden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.