hvordan du skal aflevere hospitalet leverancer for at hindre smitte

Som et hospital arbejdstager , hvorvidt en læge , sygeplejerske eller sygeplejerske 's aide du ansvarlig for at vedligeholde et sikkert miljø for dine kolleger medarbejdere såvel som for dine patienter . Et uheld spild eller utilsigtet kontakt med en forurenet genstand eller person, kan føre til et liv skiftende skade eller sygdom . Det er derfor, det er vigtigt at være udførlig træning på den rigtige måde at disponere over hospitalet forsyninger . Faktisk skal du tage følgende sikkerhedsregler meget alvorligt for at sikre en sikker arbejdsplads for alle .

Du skal bruge:
Beskyttelseshandsker
. Sikkerhed kjole .
Sikkerhedsbriller .
Desinfektionsmiddel.

Sæbe.
Vand .
Plast spande .


1 .

Klæd sikkert til jobbet . Som Stillehavet Folkesundhed Surveillance Network påpeger , bør du bære tykke beskyttelseshandsker . Dette er for at holde dine hænder bliver forurenet med et blod , urin eller afføring rest, som kan have været i kontakt med lægemidler og medicinsk udstyr , du er at slippe af med . Bære nogen sikkerhed forklæder , beskyttelsesbriller, støvler , eller briller kræves af hospitalet .
2 .
Brug tætte beholdere . I henhold til PPHSN 's webside , skal du placere dem , hvor patienter og hospitalets personale ikke kun kan se dem , men er mest tilbøjelige til at bruge dem . Ellers farlige materialer i flydende form , såsom blod , lække kan på hospitalet gulvet .
3 .
Tøm papirkurv siloer dagligt. Transportere affald til et hensigtsmæssigt areal for forbrænding . Dette er især nødvendigt for nåle eller hætteglas , der har blod arbejde i dem . Tæt forsegle papirkurven siloer , da de materialer inde i dem kan indeholde hiv , 2009 H1N1 , eller anden farlig virus .

4 .
Rengør helst spild med det samme . Brug en kost og en skovl til at feje op efter udslippet.
5 .
Desinficer område , hvor udslippet fandt sted. Som Center for Disease Control påpeger , bør du bruge blegemiddel , en kraftfuld desinfektionsmiddel . Hæld blegemiddel i en spand , bland det med vand , og gnub snavsede område med det . Du bør gøre dette dagligt. Ifølge CDC 's webside , du i håndtering blegemiddel , bør sørge for, klor lugt er til stede . Når det går , skal du ændre blegemiddel og vand .

gode råd og advarsler • CDC foreslår du forberede en spand vand og sæbe dagligt , så at den løsning vil være praktisk , når det er tid til at rydde op .
 • Hvis du er bortskaffelse af en brækket termometer med kviksølv i det , bloddryppende beklædningsgenstande, eller kanyler , mærke de containere, der er sundhedsfarligt affald i dem . Dette er for at lade alle i sundhedsvæsenet miljøet ved ikke at blande indholdet med almindeligt affald eller skrald .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.