hvordan man arbejder med mennesker med hiv

Hvis du aldrig har oplevet at arbejde med en HIV-positiv kollega , du måtte have spørgsmål og bekymringer . Det er vigtigt at være positive over for en HIV-positiv kollega , fordi han kan være at klare mange alvorlige overvejelser og følelsesmæssige problemer . Forståelse grundlæggende oplysninger om HIV kan hjælpe dig med at skabe et sundt og støttende arbejdsmiljø for din kollega

er følsomme over for en HIV-positiv Kollega


1 .
hjælpe med at forhindre spredning af virus og bakterier . Personer, der er hiv-positive kan være mere modtagelige for smitsomme sygdomme , så det er vigtigt , at du tager skridt til at mindske spredningen af infektionen . Opretholde et sanitære miljø . Tør ned overflader med hygiejneprodukter rengøringsmidler . Vask hænderne grundigt med sæbe , før du rører en HIV-positiv person , og forsøge at undgå ham , hvis du er syg . Vær ekstra forsigtig , når de udarbejder fødevarer tilbøjelige til at bakterier på arbejdspladsen , såsom rå kylling .
2 .
Vær opmærksom på din kollega 's symptomer . Ifølge Mayo Clinic , afhængigt af progression , kan symptomerne i en HIV-positiv person inkluderer træthed , feber , vision problemer og kronisk hovedpine . Forstår, at din kollega ikke kan føle sig godt . Vær tålmodig med de ekstra sygedage din kollega kan kræve .

3 .
Vær opmærksom på din kollega følelsesmæssige behov . Din kollega kan føle sig deprimerede og håbløs . Sørg for at være følsomme over for stemninger og frustrationer som følge af sygdommen . Forstår, at du ikke kan få hiv fra hugging eller rystende hænder . Uvidenhed om den måde HIV indberettes, er stadig et problem for de syge . Deres forståelse kan foregå med et godt eksempel og hjælpe din kollega føler sig støttet .
4 .
Bevar dine kolleger medarbejders fortrolighed . Enhver har ret til medicinsk privatlivets fred, og en, der er hiv- positive kan være særligt bekymret på grund af misforståelser omkring hiv . Aldrig antage, at en ven , en leder eller kolleger medarbejderen allerede kender din kollega diagnose . Pas på ikke at tale om sin hiv status uden udtrykkelig tilladelse . Spørg din kollega om mennesker, der allerede kender deres hiv- status , hvis du er i tvivl .

gode råd og advarsler • har oplysninger om hiv støttegrupper til rådighed i tilfælde af at du bemærker din kollega kæmper .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.