hvordan man bliver en organdonor

Hvert år dør tusinder af mennesker venter på en organdonor for at give dem en ny chance på livet . Du kan hjælpe med at redde en af dem ved at blive en organdonor , når du passerer . Selvom du ikke behøver at gøre noget for at blive en organdonor , skal du gøre dine hensigter klart at forhindre din familie mod at ignorere dine ønsker . Der er et par trin, du kan tage for at liste dig selv og sikre, at din lyst til at blive en organdonor , vil blive hædret

Du skal bruge: .
Klar væske
Elektrolyt opløsning .
Bland fødevarer .1 .
Liste dig selv som en organdonor på bagsiden af dit kørekort . De fleste stater har en udpeget stedet , at du kan tjekke ud for at erklære sig selv en donor . I modsætning til populær tro , at sætte kryds stedet vil ikke omgående akut medicinsk personale til at indstille genoplivning , det vil heller ikke på anden måde forstyrre forsøg på at redde dit liv .
2 .
Opret en Facebook-profil med din tilstand 's donor registreringsdatabasen. Selv om det ikke enhver stat har et sådant register , de fleste gør , og næsten alle registre giver dig mulighed for at tilmelde dig online . Besøg OrganDonor. gov at se , om din tilstand tilbyder en donor register og lære mere om hvordan du tilmelder dig .
3 .

Print og underskrive et donorkort og bære det i din pung på alle tider . Et donorkort er en lille stykke papir , der indeholder dine personlige oplysninger og en liste over hvad organer du er villig til at donere ved din død . Du kan udskrive en gratis donorkort online for at bære med dig .
4 .
stat dine intentioner om at blive en organdonor i din dagligstue vil . Selv efter registrering dig selv som en organdonor , vil din familie stadig blive bedt om at give den endelige godkendelse-og de kan ignorere dine ønsker , hvis de ønsker det. For at forhindre dette i at ske , klart mange mennesker , der ønsker at blive organdonorer angive deres ønske om at donere deres vilje. Dette eliminerer enhver forvirring om dine intentioner og øger chancen for , at din familie vil ære dine ønsker .
5 .
Diskuter dit ønske om at blive en organdonor med din familie . Det er dem, der vil gøre den endelige beslutning , så det er bydende nødvendigt, at du diskuterer dine intentioner med dem , før du passerer . Du kan tage deres bekymringer nu , og rette eventuelle myter om at donere de måtte tro .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.