hvordan man kan overvåge højspændingsmateriel

Højspændingsmateriel er ikke længere kun bruges kun i den tunge industri -og fremstillingssektoren. Uanset om et stykke udstyr med høj spænding er fundet i en fabrik , en underafdeling eller en persons hjem , er det nødvendigt at blive overvåget for at sikre ikke blot sikkerhed af udstyr , men dem, der kan være i nærheden . Der er en række forskellige skærme , hvoraf mange er fuldstændig automatiseret

Du skal bruge: .
Spænding skærm
. Sikkerhed station .


1 .

Installer en spænding skærm . Dette er en maskine , der kroge i ledningen lige før el når højspændingsmateriel . Det vil føre en fortegnelse over de ændringer, der sker i maskinen , og hvis skærmen har et display , så kan disse ændringer kan ses af en udenforstående iagttager , der kan se , hvad betingelser maskinen oplever .
2 .
Slut spænding monitor til sikkerhed station . Der bør være en central placering , hvor mange sikkerhedsproblemer er set og overvåget; spændingen skærm til højspændingsmateriel skal vises der . Hvis dette ikke er tilfældet , så spændingen skærmen skal være synlig i nærheden af udstyr, at det er overvågning, således at det er indlysende, hvilken maskine, hvis læst op hentyder til .
3 .
rutinemæssigt overholde spænding skærmen . Den person , der overvåger det udstyr, udlæsninger bør uddannes til at læse output , så han eller hun ved, hvad der er normalt og hvad der ikke . Når denne person ser noget ud over det sædvanlige , skal han eller hun aflægge rapport til deres supervisor og få undersøgt problemet for at være sikker udstyret er stadig sikker . Normalt vil en nedlukning switch er knyttet til den spænding skærmen, så at magten hurtigt kan kobles fra højspændingsmateriel .

gode råd og advarsler


 • Nogle spænding skærme kommer med mulighed for at modregne en alarm , når usædvanlige stigninger eller udgange er opdaget . Dette kunne anvendes i stedet for at have en person konstant overvåger udstyrs udgangsstik for at spare tid , energi og arbejdskraft ud over at give en 24 timer beskyttelsesforanstaltninger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.