hvordan man kan peppe sikkerhedsmøder

Meget af den succes , du vil have i en effektiv gennemførelse af en sikkerheds program kredser om sikkerhed holdet og dets møder . Det er fra denne indsats , at du indgyder en kultur for sikkerhed på din arbejdsplads . Effektiviteten af dine medarbejdere er baseret på daglig bevidsthed , der begynder med udveksling af oplysninger. At forøge denne bevidsthed , gør en indsats for at krydre din sikkerhed møder , så de bliver mindeværdig . Det er nemt og sjovt
1 .
Planlæg dine møder godt . Deres møde bliver ikke engagerende , hvis du som leder , er simpelthen tale på din målgruppe . Planlægger at holde dine møder kort . Tredive til 60 minutter , bør være lang nok til at nå dine mål . Planlægge aktiviteter , der engagerer dit publikum , såsom brainstorming , procedure kortlægning og spørgsmål og svar perioder .
2 .
Forbered en dagsorden , der kræver deltagerne til at dele en kort personlig erfaring af relevans for sikkerheden . Gå rundt om bordet og har hver deltager har en historie, hvor de oplevede et positivt resultat i forhold til en potentielt farlig situation . Giv dem opportunites at klappe sig selv på ryggen for job veludført . På et kommende møde , spørger overveje deltagerne til at dele en erfaring med sikkerhed , hvor de lavede en fejl og lært af det . Folk elsker at dele historier , og når det kommer til sikkerhed , oplevelser i begge ender af spektret vil lære oplevelser for alle .

3 .
Forbered kreative oplæg , der tilføjer humor til mix . Få ting er værre end et møde, leder læser en PowerPoint- præsentation ord for ord . Det er meget mere mindeværdige hvis studievært omfatter et dias , der ikke har noget at gøre med det materiale, der tilbydes . Hvis du glider ind i præsentationen et dias med en abe at spise en banan til at indføre en pause eller et billede af dig med en komisk kig på dit ansigt , vil du genoplive opmærksomhed din målgruppe .
4 .

Forbered en quiz ved slutningen af dit møde , der omfatter en fuldstændig irrelevant , men humoristisk spørgsmål ud over det emne- specifikke indhold . Gør det til en vane , og jeres deltagere se frem til den næste quiz for at se, hvad interessante oplysninger vil blive gemt i spørgsmålene. Ideen er at skabe en " buzz " , der resulterer i aktive og opmærksomme deltagelse .
5 .

Skift din mødets mødested . Nogle mennesker tror, af mødelokalet som et sted for frygt eller virksomhedens lighuset . Overvej løbende ændringer i dit møde steder . Har din sikkerhed møde i cafeteriet og bringe en let snack og kaffe til jeres deltagere . Hvis vejret tillader det, tager dit møde udenfor , måske til et picnicområde . Lidt frisk luft hjælper folk slappe af og giver dem et nyt perspektiv . Hvis tiden og dit budget tillader , har dit møde på en caf¨¦ eller stille restaurant .

gode råd og advarsler


 • Vær kreativ . Kreativitet fanger folks opmærksomhed.
 • være humoristisk . En god griner hjælper folk slappe af og koncentrere sig om emnet ved hånden .
 • Vær begejstret . En aktiv , kommanderende stemme vil ikke sætte dit publikum til at sove .
 • må ikke dominere samtalen . Intet vil sætte dit publikum til at sove hurtigere end en mangel på engagerende samtale , hvor alle forventes at yde bidrag .
 • Hvis du bruger humor , gør det hensigtsmæssigt for virksomheden indstillingen . Off-farve eller på anden måde upassende humor kan støde dit publikum og føre til disciplinære problemer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.