hvordan man kan stoppe med at ryge med Akupunktur

Rygning er fortsat en af landets største sundhedsproblemer . En ud af fem dødsfald kan tilskrives rygning i USA , og sygdomme forbundet med rygning løber op i milliarder af dollars i omkostninger for vores sundhedssystem . Selvom 70 procent af rygerne siger, at de ønsker at stoppe med at ryge , de mest populære metoder stadig Garner kun 20 til 25 procent succesrate . Nikotinplastre , tyggegummi , inhalatorer , og antidepressiv medicin er nogle af de metoder, rygere bygger i øjeblikket på for at få hjælp med rygestop . Andre er ved at nå til mere utraditionelle metoder som akupunktur til at behandle abstinenssymptomer og trang fra at holde op med nikotin

Sådan Stop Smoking med akupunktur


1 .
Lær hvordan akupunktur virker . En del af at opnå succes med akupunktur er at forstå processen , og hvorfor det virker . Akupunktur har været brugt i over 5. 000 år i Kina til at mindske smerter og behandle sygdom . Det virker ved at øge energi langs en af de 1. 000 veje , der flyder i det menneskelige legeme . For at reducere cravings af rygning , er nåle placeret normalt i øreflipper af patienten til at ændre retningen af energi og genoprette balance og ro til kroppen . Indsættelsen af disse nåle ændre beløb og veje neurochemicals og neurohormones , der påvirker , hvordan patienten føler .
2 .
Find en god akupunktur praktiserende læge . Det er vigtigt, at din akupunktur praktiserende læge er fuldt ud kvalificeret til at finde de punkter på kroppen , der er involveret i faldende de fornemmelser af fortrydelsesretten og cravings . Hvis du kender nogen, der har haft akupunktur gjort før for rygeophør eller andre forhold , får en henvisning . Mange læger er opmærksomme på værdien af akupunktur for mange sygdomme som gigt smerter og kan være i stand til at henvise dig til nogen , de har tillid til . Nogle kiropraktorer har også været gennem undervisning i akupunktur og kan være et godt valg for dem, der søger hjælp til rygestop .

3 .
Følg anvisningerne nøje . Nogle akupunktører har samlet programmer , der omfatter erhvervelse support, styring af kost , gør bekræftelser , åndedrætsøvelser og administration adfærd , sammen med akupunktur behandlinger , for at sikre den højest mulige pris for succes for deres patienter forsøge at holde op med at ryge . Disse ekstra foranstaltninger har vist sig at være nyttigt for dem at holde op med at ryge, og alt bør gøres for at følge programmet så strengt som muligt for at opnå succes både på kort sigt og på lang sigt . Akupunktur behandling kan begynde med fire sessioner af behandlingen , efterfulgt af bredt fordelt vedligeholdelses behandlinger i 4 til 6 måneder .
4 .
Må ikke blive afskrækket af tilbageskridt . Nikotin er et af de sværeste stoffer for at afslutte . På grund af risikoen for frafald , anbefaler akupunktører øjeblikkelig retur til behandling og fornyet engagement i programmet elementer . Der lægges vægt er mindre fokuseret på manglende holde sig væk fra nikotin , og mere centreret på forståelse udløser og metoder patienter kan bruge til at overvinde dem .

gode råd og advarsler • Reducerende sukker og koffein kan også anbefales at hjælpe med rygestop .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.