hvordan man korrekt bortskaffelse af styrofoam

Ekspanderet polystyren , bedre kendt som Styrofoam , der bruges i en række af emballage og engangsemballage porcelæn . På trods af sin etiket som engangs , går polystyrenskum ikke bryder ned eller spaltes i lossepladsen , så traditionel bortskaffelse ikke er en mulighed i en verden centreret omkring grøn og ren livsstil. Korrekt bortskaffelse af polystyren skum kan hjælpe med at skære ned på affald , holde jorden og miljøet renere
1 .
Kontakt lokale rederier , som Postkasser Osv, UPS eller FedEx , eller som emballage virksomheder og spørge , om de accepterer genbrugt polystyren peanuts . Du kan slippe dem ud for virksomhederne at genbruge i deres emballage .
2 .
Genbrug polystyren peanuts til sikkert pakke og afsende brække sikkert , eller når emballage kasser til flytning og langtidsopbevaring .

3 .
Kom i kontakt med lokale skoler , teatre og kirker , og spørge, om de kan bruge polystyren bakker , blokke og jordnødder for kunst og håndværk projekter eller bygning materialer . Ofte er de taknemmelige for de donationer , og vil sætte din gamle Styrofoam til god brug .
4 .
Break store blokke af Styrofoam ned i små stykker i hånden. Dette er en tidskrævende og kedelig proces , men de små perler til overs kan bruges til emballage , isolering og endda genpåfyldning forarmet sækkestole .
5 .

Kontakt din lokale genbrugsstation og bede hvis de accepterer polystyren skum . Mens de fleste genbrugsstationer ikke afhente polystyren på curbside , kan de acceptere drop-offs . Du kan også besøge Jorden 911 hjemmeside og skriv i din placering oplysninger for at finde ud af hvor du kan genbruge polystyren i dit område .
6 .
Ship polystyren emballage via USPS til en af de mange genbrugsstationer anført af Alliancen af Foam Packaging genvindingsvirksomheder . Dette er en farbar vej , hvis genbrugspladser i nærheden af dig ikke kan acceptere polystyrenskum .

gode råd og advarsler


 • aldrig brænde polystyrenskum at slippe af med det . Sod rester og gas skabt ved afbrænding kan være skadelige for både det menneskelige nervesystem og miljøet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.