hvordan man passerer en alkohol evaluering

En alkohol evaluering kan være forpligtet til at bestemme din evne til at køre ( almindeligvis efter du har modtaget en DUI ) , forældre dine børn , udføre et job effektivt eller anden opgave-relaterede situationer . Det kan også bruges som en selv- test , hvis du føler at du kan have et problem . Hvis du blev beordret til at tage en vurdering af domstolen eller en anden myndighed , vil du få en liste over nærliggende faciliteter , hvor du kan tage testen . Hvis du gør det test af din egen fri vilje , kan du tage det online eller endda på telefonen . Husk på, at der er en subjektiv komponent til disse evalueringer , vil betyder, at evaluator har nogle input til din score , uanset hvordan du besvare spørgsmålene

Instruktioner


1 .
Tag selvevaluering , der tilbydes af alkohol Anonym online. Dette er en 12- spørgsmål test . Hvis du kan svare "ja " fire eller flere gange , er du vurderes at have et problem med alkohol . Opbevar disse spørgsmål i baghovedet, når du går til dit ansigt -til-ansigt interview , så du har en idé om , hvad slags svar evaluators vil være på udkig efter .
2 .
Vær opmærksom på dit udseende . Inden vi går til samtale , så sørg for at du har vasket , kæmmede dit hår og børstet tænderne . Kjole i rene, velsiddende tøj .

3 .
Vis profil for Deres udnævnelse tidligt eller til tiden . Uanset om du passerer din vurdering i sidste ende afhænger af den person , der er ved at evaluere dig, så du vil give ham /hende det indtryk, at du er ansvarlig og pålidelige .
4 .
Vær så ærlig som muligt, når besvarelsen af dine spørgsmål både i de skriftlige og mundtlige interview , fordi evaluator også vil vurdere dig om, hvordan ærlig dine svar ser ud til at være.

5 .

Vær høflig og venlig under interviewet . Dette vejer ind på dit generelle indtryk .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.