hvordan man starter en industriel sikkerhed program

Arbejdsulykker beskadige din organisation . Folk bliver såret eller dræbt . Der sker skade på dit anlæg eller udstyr . Den resulterende finansielle virkninger er både kort og lang sigt , hvis det hidrører forsikringspræmie stigninger føjes til afregning og reparationsomkostninger . Disse midler er bedst afsat til at udvide din forretning i stedet for at styre din sikkerhed tab . Du kan styre de negative indflydelse på din organisation ved gennemførelse af en effektiv industriel sikkerhed program .
1 .
Involver din virksomheds øverste ledelse i den vellykkede gennemførelse af en industriel sikkerhed program . Hvis du ikke er i stand til at opnå deres engagement i programmet , resten af din indsats er sikker på at mislykkes . Planlæg en kickoff møde ved at gøre den nødvendige forskning til at påvise , at en industriel sikkerhed program er afgørende for selskabets økonomiske velbefindende . Occupational Safety and Health Administration og National Institute of Safety and Health er skatkamre af overbevisende beviser for fordelene ved en industriel sikkerhed og sundhed program .
2 .
Opret en skriftlig erklæring , med godkendelse af din topledere , der omfatter selskabets engagement i sikkerhed og sundhed for de ansatte , deres familier , dine kunder og miljøet . Respekt for alle områder af arbejdspladsen og de omkringliggende samfund fra ledelsen vil indgyde det samme i dine medarbejdere .

3 .
skabe et sikkerhedsmæssigt team , der består af et tværsnit af selskabets interne afdelinger . Farer kan findes overalt fra hoveddøren af kontoret til shipping døren og ud , ja helt op til kundens faciliteter . Det er vigtigt at have begået sæt øjne , der kan tendens til at eventuelle problemer , der findes inden for en afdeling .
4 .
Award ansvar for etablering og forvaltning af sikkerheden programmet til en medarbejder med en Baggrunden for arbejdssikkerhed . Derudover bør denne person have mere end bare de uddannelsesmæssige krav . Sikkerheden direktør skal være en person, der kan formidle en passion og engagement i sundhed og sikkerhed for alle i anlægget .
5 .

Forbered en virksomhed sikkerhedsmanual at de nærmere detaljer alle de nødvendige procedurer for at maksimere sikkerhed for arbejdspladsen . Din manual skal detaljer ansvaret for alle medarbejdere og deres daglige aktiviteter . Udfør en selvevaluering revision for at opdage de områder, der skal behandles med dokumenterede procedurer . Vær forberedt på at håndhæve disse regler og forskrifter . Belønning positive betingelser og handlinger , så din sikkerhed team fungerer som mere end en " politistyrke "inden for virksomheden .
6 .
kræve aktiv deltagelse i forskellige grader af alle medarbejdere. Opmuntre dem gennem uddannelse og oplysningsaktiviteter . Stress , hvordan en kultur med større opmærksomhed om sikkerhed til fordel for alle både personligt og professionelt . De penge du sparer ved at minimere og eliminere arbejdsulykker går retten til virksomhedens bundlinje . Dette kan give økonomiske incitamenter for sikkerheden aktiviteter og måske endda rejser eller bonusser for alle i virksomheden . Altid fokus på og kommunikere de positive aspekter af den industrielle sikkerhed og sundhed program .

gode råd og advarsler


 • Har medarbejdere og sikkerheden holdet foretage regelmæssig kontrol af dit anlæg at identificere potentielle risici og anbefale korrigerende foranstaltninger . Dette vil hjælpe dig til at fjerne fornemmelsen af, at de bliver dikteret til , og at de har en andel i den samlede sikkerhed i virksomheden .
 • Lad ikke dit program bliver stillestående . En stagnerende program tilbyder din virksomhed og medarbejdere så meget gavn for ikke at have en .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.