hvordan man stopper med at ryge cigaretter i det offentlige

Alle ved, at rygning er usundt , og at passiv rygning er skidt for mennesker omkring en ryger . Man fornemmer , at folk er slukket af lugt , selv efter du har afsluttet din cigaret . Rygning er forbudt i de fleste offentlige steder. Rygere befinder sig huddling udenfor i al slags vejr for at nyde dette naturligvis dårlig vane . Der er ting, du kan tage , dog at bryde den udendørs rygning vane

Du skal bruge: .
Notebook og pen
Sukker-fri tyggegummi .
Hårdt slik .
Sunde snacks .

Vandflaske .
Puzzle bøger .

Lav en Afslut Plan .


1 .
Vælg en dato . Circle datoen i din kalender , der vil blive din " offentlige afslutter dato. " Begynde at forberede dig selv for denne dato .
Skriv ned dine grunde til at holde op i et par korte punkttegn , og sende dem flere steder , hvor du vil se dem hver dag . For eksempel : "Jeg hader frøs min røv ud for en Butt pause . "
Før afslutte dato kommer , identificere de former for offentlige steder , hvor du ryger . Du vil indse der er meget få , men de er alle en del af din daglige rutine .
ikke udsætte datoen.

2 .
Vide, hvad der udløser din trang til at ryge . Mange mennesker røg udendørs , fordi det er det eneste sted , de kan ryge frit længere . Måske du ryger mens du går din hund eller tage affaldet ud . Måske du ryger på din frokost eller kaffepause . Nogle mennesker vælger udendørs spisesteder , så de kan ryge . Du kan være nogen , der går ude at gå og tager denne lejlighed til at ryge . Når du indser , hvor du ryger , kan du tage skridt til at stoppe med at ryge der .
3 .
Skift din rutine . I stedet for at ryge , tygge tyggegummi eller sutte hårdt slik . Spis en sund snack som et æble , gulerødder eller nødder . Børst dine tænder , så du kan nyde den friske fornemmelse . Drik vand , og bære en vandflaske , når du går udenfor . Vælg en anden pause stedet . Stedet for at gå udenfor for at ryge , ophold i og ringe til en ven , gør en kryds og tværs eller Sudoku puslespil , eller gå et sted stille og gøre et par strækninger . Tag din pause med en person , der ikke ryger .
4 .

Resist cravings . Brug at holde op med aids , der er beskrevet ovenfor . Søger selskab af ikke-rygere , og spørge rygere du kender for at være støttende ved at tilskynde til din succes . Har dyb vejrtrækning øvelser . Lær at gøre en positiv selvstændig diskussion : Når du tænker , " Jeg kan ikke håndtere det, " minde dig selv om , at du allerede håndtere det , og disse følelser går over. Forblive aktive og spise sundt .
5 .
Stick med det . Det kan tage et par uger at vænne sig til den nye rutine . Og du kan tilbagefald på et tidspunkt . Men giv ikke op . Pick up hvor du slap . Giv dig selv belønninger for at få succes i stedet for undskyldninger for fiasko . Du kan endda nyde den ekstra belønning for at blive i stand til at holde op helt , til gode.

gode råd og advarsler


 • Prøv at bruge et af de mange online forlade guider . Mange af dem har også støttegrupper du kan bruge på din computer , så du ikke går ud og have den cigaret .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.