hvordan man stopper med at ryge for billigt

Rygning er en meget vanskelig afhængighed at bryde . Flere dyre kommercielle produkter hævder at støtte i processen , men der er mange måder at finde motivationen til at stoppe med at ryge uden at bruge masser af penge . Du er nødt til at foretage ændringer i din daglige rutiner , vaner og livsstil . Lommepenge ikke garantere succes , motivation og beslutsomhed gør

Du skal bruge:
Pen
. . Papir .


1 .

Skriv ned alle de grunde, du ønsker at holde op . Som eksempel kan nævnes følgende : at spare penge , at få det bedre , at have mere energi , at sænke chancerne for at få kræft , at leve længere , at der ikke lugter cigaretter , for at behage dine børn . Det er meget vigtigt , at du finder en motiverende årsag til at holde op . Placer liste, hvor du normalt ville holde dine cigaretter .
2 .
Vælg en dag , som du ønsker at holde op og en belønning for at holde gennem denne til slutningen . Skrive dem begge ned . Efter dette, lover dig, at du kommer til at forlade den pågældende dag . Belønningen vil give dig noget ekstra for at arbejde hen imod , såsom en ny outfit , en mini-ferie eller en godbid , du har været der ønsker , men aldrig fik rundt for at få-uanset hvad du synes er motiverende nok til at holde ud .
3 .
Fortæl din familie og venner , at du vil stoppe med at ryge . Dette vil tillade dem at have en aktiv rolle i denne proces og give dem mulighed for at motivere og støtte dig i denne svære tid . Det vil også redegøre for eventuelle ændringer i humør og adfærd de kan mærke i dig i løbet af denne tid .

4 .
Sænk dit fristelse niveau drastisk med befri dine omgivelser for alle tobaksvarer . Gå rundt om dit hjem , arbejdsområde og bil og fjerne alt , der kan friste dig til at glide . Fortælle folk, at de ikke kan ryge i dit hus .
5 .
Forudse de tidspunkter på dagen , der vil være en udfordring og skrive dem ned . Vanskelige tider kan være i morgen med kaffe i løbet af din morgen pendler , frokostpauser , efter arbejde , når man drikker alkohol , når du rundt om din normale rygning stedet , når du er omkring mennesker , der røg osv. Undgå disse situationer . Ved at bryde disse udløser situationer , vil du hjælpe til at bryde den sædvanlige opførsel af rygning .
6 .

Implementer dine afslutter dato . Forstår, at det kan forekomme svært til tider , men også huske , at det er noget du kan gøre .
7 .
Find andre ting at distrahere dig , når en trang sætter ind Tag en dyb indånding , Doodle , tygge tyggegummi , sutte på en slikkepind , trække sig ud din liste over grunde til at holde op , se på en familie billede eller gå et sted, at du ikke kan ryge . Forstå , at de faktiske trangen sig kun varer et par minutter .
8 .
Start en øvelse rutine og spise sundere . Finde sundere måder at besætte din tid gør det lettere at ikke ryge .

9 .
Fortsæt , og ikke give op , hvis du slip . Husk, at dette er en vanskelig udfordring for mange , og ingen er perfekt . Hvis du bortfalder , indstille simpelthen en anden forlade dato og starte forfra .
10 .
Bliv positive . Det er en udfordrende ting du prøver at opnå . Bare holde minde dig selv hvorfor du ønsker at holde op , hver gang du tænker på at glide . Der var en grund til du ønsker at holde op, og det er værd at kæmpe for .

gode råd og advarsler


 • Hot linjer og støttegrupper er til rådighed til at hjælpe i denne form situation.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.