hvordan man stopper med at ryge med en tidsramme

Den nikotin i cigaretter er vanedannende og har vist sig at være en hård vane at bryde . Kroppen begynder at tørster nikotin , og der er fysiske abstinenssymptomer . Men den sværeste barriere at bryde den mentale afhængighed og almindeligt sædvanlige opførsel . Indstilling af en tidsramme for at afslutte kan være ganske nyttigt , især når parret med ændringer i de daglige rutiner , vaner og livsstil . Motivation , beslutsomhed og vedholdenhed langt hen ad vejen på vej til succes
1 .
Skriv ned , hvorfor du ønsker at holde op . Din motivation til at stoppe med at ryge kunne være at spare penge , for dine børn , at føle sig bedre , har mere energi , at sænke chancerne for at få kræft , lever længere , eller at der ikke lugter som cigaretter . Definere og holde disse motiverende faktorer i tankerne er afgørende for din succes . De vil hjælpe dig med at holde gang blandt trang og øjeblikke af svaghed , De tjener også som en påmindelse om , hvorfor du ønskede at forlade i første omgang . Put denne liste , hvor du normalt ville holde dine cigaretter .
2 .
Vælg en tidsramme for at forlade , som du mener er realistisk og passer til dig . Dette kunne være at holde op med kold tyrker eller langsomt faldende over tid . Kold tyrker virker for mange mennesker og får af processen igennem hurtigt , som at trække off en band-støtte . Langsomt reducere mængden af cigaretter betyder gennemføre to forlade datoer-. den dato, du begynde at falde , og den dato , hvor du vil ende ryge helt

3
Vælg en dag , du ønsker at holde op . Hvis du er at holde op kold tyrker , skal du blot skrive ned " Jeg har tænkt mig at stoppe med at ryge on_____ . "Hvis du har valgt at falde over tid , skriver : "Jeg har tænkt mig at begynde at falde mit ryge on_____ og vil langsomt falde min rygning ved ____ pr dag /uge , indtil ____when jeg vil ikke længere ryge på alle . " Lav et løfte til dig selv at fuldføre dette mål .
4 .
Fortæl din familie og venner , at du kommer til at holde op med at ryge. Del med dem den dag , du kommer til at gennemføre dette mål . Dette gør det mål mere reelle og holder dig ansvarlig for at holde dit ord til dem . De kan vise sig at være stor støtte og motivation i denne svære tid .
5 .

Slip af med alle tobaksvarer omkring dit hus eller bil . Dette sænker din fristelse niveau dramatisk ved at fjerne alt, der kan friste dig til at glide . Fortæller folk de ikke kan ryge i dit hus enten .
6 .
Identificere udløser situationer for at bryde de sædvanlige opførsel af rygning . Tænk på de tidspunkter af dagen , som ville være mest fristende-om morgenen med kaffe i løbet af din morgen pendler , frokostpauser , efter arbejde , når man drikker alkohol , når du rundt om din normale rygning stedet , når du i nærheden af mennesker at røg mvUndgå disse situationer .
7 .
Implementer dine afslutter dato . Forstår, at det kan være vanskeligt , men husk, at du kan gøre det . Når trang satte ind, finde andre ting at distrahere dig , som at tage dybe ånder , kruseduller , tyggegummi , sutte på en slikkepind eller slik , trækker ud din liste over grunde til at holde op , se på en familie billede , eller gå et sted, at du kan ' t røg . Forstå , at de faktiske trangen sig varer kun et par minutter, og du kan bare distrahere dig selv , indtil den aftager .

8 .
Husk, at dette er en vanskelig udfordring for mange , og ingen er perfekt . Hvis du glide op , skal du blot indstille en anden forlade dato og starte igen . Bare holde minde dig selv om , hvorfor du ønskede at forlade hver gang du tænker på at glide . Den trang , fysiske ændringer , og humørsvingninger alle passere inden for en kort periode . Den værste del er den mentale afhængighed . Men opholdet positive . Der var en grund til , du ønskede at forlade , og det er værd at kæmpe for .

gode råd og advarsler


 • hotlines og støttegrupper er til rådighed til at hjælpe i den slags situationer .
 • Spørg din læge eller apoteket , hvis du mener nikotin tyggegummi , plastre , sugetabletter , næsespray , inhalator , eller piller som Bupropion SR og Varenicline kunne sunde . Disse kan være dyrt , selv om sygesikring kan dække nogle af disse produkter .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.