mund sikkerhed emner

Beskyttelse af dine fødder fra ulykker og skader er noget folk ofte overser hver dag . Hvis du bruger ordentligt fodtøj og anvende simple sikkerhedsforanstaltninger , vil dine fødder være sundt hele dit liv

Foot beskyttelse på Arbejdspladsen


Når man arbejder et sted, hvor der er mulighed for personskade , Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ), at arbejdsgiverne vil direkte og sørg for , at deres ansatte bærer den korrekte slags sko tilstrækkelig beskyttelse . Beskyttende fodtøj kan forhindre en borger at få noget kørt igennem en sål og fra at komme til skade fra noget rullende eller falder på en fod . Andre farer kan omfatte glider , elektrisk kortslutning eller udsættelse for varme materialer, der kan splash på fødderne .

ordentligt fodtøj Beskyttelse


Iført den rigtige fodtøj til den rigtige situation kan forebygge ulykker og skader. Elektriske farer på jobbet kan stoppes med sko , der ikke lede elektricitet , og dem, der arbejder inden for byggeri slidstål-tåede støvler til den type arbejde , de gør . Hvis du er i et miljø , der er meget fugtigt , sko , der ånder godt og holder sig tør , er nødvendig for at forhindre svamp og andre relaterede emner . OSHA standarder tyder på, at dette fodtøj skal opretholdes , og hvis det er slidt op , skal den udskiftes .

Mund Sikkerhed og Sport


Atleter kan udvikle problemer med deres fødder af for meget fugt , ikke nok støtte i deres sko , og iført korrekt tøj og sko for at beskytte deres fødder . Sokker er et aspekt , der bør være opmærksom på , især i konkurrencen . Bomuld sokker , for eksempel holde sved og kan miste deres form under kørsel og rynke , forårsager hudirritation . De, der tillader fugt at flytte og foden at ånde , ligesom syntetiske fibre sokker , begrænsning af denne form for problem .

Fødder og Motion


Iført sko , der ikke har tilstrækkelig støtte eller ikke lavet til den slags motion du laver , kan give problemer nede ad vejen for dine fødder . Løbesko , der ikke har god beskyttelse for dine ankler og lidt støtte til din fod kan føre til forstuvninger , skinnebenssmerter og beslægtede emner. Skateboarding sko er lavet til at afbøde foden fra påvirkninger under tricks , men deres design er ikke beregnet til brug , når du kører . Forkert passer ind i en sko kan forårsage blister og anden fod spørgsmål .

Forebyggelse /Solution

Problemer med foden sikkerhed på arbejdspladsen , bør hverdagsliv og gym anses for vigtigt for dit eget helbred . Du kan forebygge skader og ulykker ved at bære den rigtige sko til jobbet , vælge en god atletisk sko , som har god støtte og passer ordentligt , og erstatter sko, der er slidt op .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.