oplysninger om, hvordan rygning sætter et dårligt eksempel for andre

Gennem barndommen , og selv voksne liv , er mennesker hele tiden at lære af andres handlinger . Rygning anses af de fleste mennesker som en dårlig livsstil valg og sætter et dårligt eksempel , især for børn

Little Pleje Sundhed


Alle er bekendt med virkningerne af rygning for en persons helbred . Brug af tobak viser en mangel på omsorg for ens velvære og dem omkring dem .

Peer Pressure


Mange mennesker begynder at ryge i en ung alder , og som normalt kommer omkring fra gruppepres . Venner og familie kan gøre det , og en person kan tro, at de ikke vil være " cool ", hvis de ikke prøve det .

Nødvendigt at lindre stress


De fleste rygere siger, at de røg, fordi det hjælper lindre stress . Dette er en dårlig metode , som motion , meditation og massage terapi er meget sundere valg .

ligegyldighed over for andres sundhed


Rygning påvirker ikke kun rygerens helbred , men også dem omkring dem gennem brugte eksponering . Mens de fleste rygning kun er tilladt udendørs på arbejdspladser eller andre offentlige steder , de fleste rygere gøre røg i deres hjem , som påvirker dem, der lever med dem .

dårlig personlig hygiejne

tobaksvarer påvirker mere end blot lungerne . Rygning kan også forårsage tænder misfarvning , gulning af neglene og dannelsen af rynker . Det er også forårsager dårlig ånde , og lugten af cigaretrøg er klart for dem omkring rygere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.