ordentlig arm & skulder organ mekanik i at løfte

Forebyggelse ryg og skulder skade ved optagningen afhænger i høj grad på den korrekte placering af kroppen . Body mekanik er anvendelsen af korrekt kropsholdning under aktiviteter såsom løft . Der er ofte fokus på ryggen , når lære god krop mekanik , men at vide, hvor du skal placere armene og skulderen , når du løfter er også vigtigt

vurdere situationen


Når man løfter en genstand , vurdere situationen før løft . Sørg for , at objektet vil passe godt i armene . Test vægten ved hjælp af armene for at sikre, at belastningen ikke for meget . Løft af tunge vægte , som kan glide fra den arme kan forårsage muskel -og sene river samt skader albuerne . Hvis belastningen ser ud som om det kan være for tunge for dig alene har nogen til at hjælpe dig med at løfte objektet . Ved vurderingen af løft situationen , så sørg for du kan passe en arm rundt om objektet samt støtte i bunden af objektet under løft .

Løfte korrekt


Løft et objekt forkert , kan forårsage skader på arme og skuldre , især hvis objektet tabes eller rykkede rundt . Når man løfter , så sørg for at bøje knæene og komme ned så tæt som du kan, for at højden af objektet . Læn dig ikke over og prøv at løfte objekter ved hjælp af arme og skuldre alene. Dette kan medføre skader på arme , skuldre og ryg . Prøv at bringe objektet så tæt på brystet niveau som du kan for at holde vægten ligeligt fordelt mellem armene og skulder . Holding en tung genstand lav kan forårsage musklerne i arme og skuldre til over forlænge .


Prøv ikke at løfte ethvert objekt , der er over skulderhøjde . Løft fra overhead kan forårsage skade på rotator manchetter og såre albuerne . Hvis et objekt er for høj bruge en trappestige for at bringe din krop op til det. Kom tæt på objektet , og bestemme den bedste måde at løfte den . Har en tung genstand fald fra en hylde , kan forårsage skader på arme , hvis der er et forsøg på at fange den . Dette rykkende bevægelse kan forårsage muskel flænger og kan banke skulder ud af stedet. Brug den ene hånd til at forsørge sig selv på stigen for at undgå at falde.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.