sækkevognen sikkerhed

Sækkevogne kan gøre meget lettere arbejde for at flytte tunge genstande og redde folk mange ture , når de flytter store mængder af varer. Som det er tilfældet for alle industrielt udstyr , er det vigtigt at bruge sækkevogne sikkert og i henhold til producentens anvisninger

Vægt


Når du indlæser en hånd lastbil , skal du placere lasten , således at lastbilens aksler ( i stedet for håndtag ) bærer det meste af vægten .

det rigtige værktøj


Sækkevogne med hårde hjul ruller bedre på bløde overflader , mens sækkevogne med bløde hjul ruller bedre på hårdt underlag .

Ramper


Altid position en hånd lastbil , så den er i foran dig , når der går ned en vædder og bag dig når man går op af en rampe .

Shifting


Inden du flytter en hånd lastbil , skal du sørge for dens ladning er sikker og stablet med den tungeste objekter på bunden . Rem lasten til sækkevognen , hvis det er ustabilt eller i fare for at flytte .

Vision

Prøv at undgå at stable en belastning så højt, at det er umuligt at se over det . Hvis det er nødvendigt at indlæse en stor post , der hindrer truckføreren 's mening bør en anden person bistå med vejledende belastningen .

Opbevaring

For at undgå en udløsning fare , butik sækkevogne med tunger under en palle eller bordet, når der ikke er i brug .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.