skadestue operationelle procedurer

Selv om en skadestue synes at være en forstyrret eller kaotisk sted på grund af mængden af patienter , der kommer ind til behandling , hospitaler har en fast procedure for at sikre, at du får en ordentlig behandling , uden at skulle gå igennem alt for meget smerte . Læger , kirurger og sygeplejersker arbejder på en koordineret måde . Forstå, hvad der foregår , når du er optaget på skadestuen kan gøre oplevelsen lidt mindre stressende for dig

Adgang og Triage


Når du kommer til hospitalet , er du nødt til at blive optaget i receptionen . Enhver, der bringer dig til hospitalet bliver nødt til at forklare, hvad der skete med så mange detaljer som muligt og præsentere din sygesikring oplysninger . De bør forklare enhver eksisterende medicinske komplikationer du har , og give navnet på din primære læge . Efter dette , undergår du en proces, der kaldes triage . Denne hjælpemidler hospitalsansatte i fastsættelsen af sværhedsgraden af din tilstand og hvor hurtigt du skal modtage behandling. Triage , ifølge Medicin Net , betyder " at sortere eller vælge " på fransk . Den triage sygeplejerske prøver tre af kroppen systemer under triage : hjernen , hjertet og lungerne . Hvis disse tre dele af din krop forbliver i orden , vil du blive bedt om at vente på patienter, der har mere alvorlige forhold .

Diagnose og behandling


Når du har været indlagt , vil personalet køre en række af diagnostiske behandlinger til at bestemme de symptomer , du har . Den vitale overvåget Statistikken omfatter kropstemperatur , puls , vejrtrækning og hjernens aktivitet . Du bliver nødt til at tage en blodprøve til at teste for smitte . En lav røde blodlegemer indikerer anæmi . En høj hvide blodlegemer indikerer tilstedeværelsen af infektion , ifølge Lab Tests Online . Hvis du skal have en operation , vil du blive bedt om at underskrive en samtykkeerklæring efter at have hørt de potentielle risici og fordele ved operationen . I tilfælde af alvorlige traumer , som f. eks en laceration eller brud , vil du modtage en blodtransfusion , hvis nødvendigt, eller en støbt og skinne for en fraktur .

Opfølgning


Når du har modtaget behandling og er stabiliseret , den læge , der behandlede dig vil give dig en liste over ting , du skal gøre for at passe dig selv efter udskrivelse, såsom medicindosering , særlige kostbehov , eller udstyr du får brug for . Desuden vil de sende et referat af dit besøg til din primære læge . Ifølge Revolution Sundhed , tage hjemsendelsespapirer 24 til 72 timer for at være forberedt , så du skal få en release- of- records form . Dette giver nødfacilitet den juridiske ret til at sende dit regnskab til din primære læge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.