skumsæbe vs flydende sæbe

Skumsæbe er afledt af flydende sæbe . Det er en form for flydende sæbe , der er blevet pisket med luft for at gøre det lettere og mere boblende . Fordi det er lettere end flydende sæbe , skumsæbe kræver en særlig dispenser

Du skal bruge: .
Genanvendelig kop
Luftfyldte poser .

funktioner


Både skum og flydende sæbe er effektive rengøringsmidler , men flydende sæbe er mere koncentreret end skumsæbe .

Bruger


Skumsæbesystem er mest brugt til håndvask . Flydende sæbe kan bruges til personlig hygiejne samt opvask og andre rengøringsmidler applikationer .

Typer


Begge sæber kan indeholde antibakterielle eller antimikrobielle tilsætningsstoffer , samt parfume og fugtighedscremer .

Historie


De tidligste sæber var fast i form , såsom bar sæber . Flydende sæbe til håndvask var ikke opfundet før 1970'erne . Skum sæber ikke vinde i popularitet , indtil det 21. århundrede .

Fordele

Skumsæbesystem anses af nogle for at være mere miljøvenlige end flydende sæbe , fordi dens tyndere konsistens er mindre tilbøjelige til at blokere dræn .

Overvejelser

Skum sæbeautomater sælges af en række producenter . At lave din egen skumsæbe , blot bruge en opløsning af 1 del flydende sæbe til 5 dele vand . Bland grundigt , og derefter udfylde din dispenser . Hvis du gerne vil skære ned på miljøaffald , købe flydende sæbe i store kande form , og genopfylde din dispenser som anført ovenfor. Dette er meget billigere og grønnere end at købe nye beholdere med skum eller flydende sæbe regelmæssigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.