sundhedsmæssige effekter af luftfriskere

Mange husstande bruger i dag luftfriskere , der kan gøre et rum lugt dejlig med et par enkle sprays. Disse produkter , dog ligeledes indføre kemikalier i luften , som har nogle mennesker bekymrede for eventuelle sundhedsmæssige virkninger

Phthalater


bekymring over de negative sundhedsmæssige virkninger af luftfriskere center på phthalater ( udtales " Thal-ATES " ) , der anvendes i dem . Phthalater er, hvad bære den behagelige duft af en luftfrisker .

Bans


The Natural Resources Defense Council , en miljømæssig vagthund , mener phthalater usikre , men fra 2009 var de stadig ureguleret i luftfriskere i USA , ifølge til formanden for Natural Resources Defense Council , Beinecke Frances , i Huffington Post . Derimod har Den Europæiske Union oprettet et fuldstændigt forbud mod ftalater i luftfriskere .

Mulig Effects


Undersøgelser har vist, at ftalater er en sandsynlig kræftfremkaldende stof , kan svække kroppens vækst , og er knyttet til seksuel dysfunktion og infertilitet , især i meget små børn .

Fremtiden


Større producenter af luftfriskere , som SC Johnson , vil helt fjerne phthalater fra deres produkter i de kommende år over sundhedsmæssige betænkeligheder af den potentielt farlige kemiske , ifølge Frances Beinecke .

Forebyggelse /Løsning

Den NRDC foreslår husejere kontrol lugte og undgå de mulige negative sundhedsmæssige virkninger af luftfriskere , som ofte rengøring af deres hjem og åbne vinduer når det er muligt . Hvis du skal bruge en luftfriskere med phthalater , anbefales det at bruge en med den lavest mulige koncentration .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.