typer af hemostats

Hemostats er standard udstyr, der anvendes inden for kirurgi og medicinsk kontorer . En hemostat er også kaldet en pincet eller klemmer . En hemostat kontrol blødning efter fastspænding ud for en vene eller arterie under kirurgi eller nødprocedurer . Hemostats bruges også til at holde tilbage hud og væv under disse procedurer . Der er flere former for hemostats , og nyere innovationer er på vej væk fra metal hemostats

Om


Hemostats anvendes oftest i kirurgi , akut medicin og for ambulante procedurer , i henhold til AbsoluteAstronomy . com . De er generelt udformet ligner sakse og er lavet af metal , med en kanyle næse , der klemmer en vene eller arterie . En mekanisme på håndtaget gør det muligt hemostat at være låst på plads , så det vil ikke flytte eller frigive arterie . Hemostats er almindelige i førstehjælpskasser , især dem der er bestemt til medicinske nødsituationer, der kan betyde blødning .

Historie


Det hemostat blev udformet og introduceret til medicinsk praksis af Stephen Hales i det 18. århundrede , ifølge AbsoluteAstronomy . Det var en vigtig nyskabelse , fordi indtil da , kirurgi var yderst risikabelt , og potentialet for blødning ud betydelige , da der ikke var nogen virkelig effektive måde at stoppe blødninger , hvis en arterie eller vene blev skåret eller såret . Indtil hemostat blev indført , den mest effektive metode til at standse blødning var ætsninger .

Bruger


Den hemostat bruges i kirurgi og nødsituationer til at stoppe blødninger og til at holde tilbage væv, som medicinsk personale arbejder , ifølge AbsoluteAstronomy . I nutidens kirurgi er mange hemostats indgår i standard kirurgisk udstyr set- up .

Typer


Der er flere former for hemostats , ifølge AbsoluteAstronomy . Disse omfatter kelly , crile , Halsted og carmalt hemostats . Hver af dem er formet og mellemstore lidt anderledes . Andre typer omfatter en ny opfindelse , som er offentliggjort i den indiske Tidende Plastic Surgery af Shekhar Sharma , Altaf Gauhar Haji , DK Vijaykumar og A. K. Shaji . De diskuterer en tilbagevenden til brugen af ætsninger ved hjælp af elektrisk strøm i en hemostat . For plastikkirurgi og operationer , hvor venerne ikke bliver syet sammen igen , er brugen af ætsninger et vigtigt skridt fremad inden for medicinsk teknologi .

Innovations

Den medicinske industri har bevæget sig langt videre end blot sakse hemostat at Hales indført i 1700-tallet . Dagens hemostat kan være fremstillet af metal , indeholder en ætsninger ende eller være fremstillet af oxideret cellulose , som materialer fra Free Patenter Online viser . Anden nylig innovation fra trombin-JMI er et aktuelt agent beregnet til at blive siddende under helingsprocessen . Disse hemostats kan være hensigtsmæssigt for både rigelig og mindre blødninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.