Forskellen mellem stun & Taser guns

Bedøvelsesgeværer og Taserudstyr bruge identisk teknologi til at sende en strøm af høj spænding , lav strømstyrke elektricitet gennem offeret . Forskellene mellem de to er rækkevidde ( den stun gun kan kun anvendes op tæt på ) og genbrugelighed ( det Taser kan kun blive fyret en gang i en hurtig bevægelse situation )

Hvordan en Stun Gun Works


En stun gun er på størrelse med en lille lommelygte eller mobiltelefon , selv om nogle mennesker bruger stun guns knyttet til tunge , bludgeoning genstande eller forklædning dem som mobiltelefoner . En ni-volts batteri er forbundet til to elektroder , der er knyttet til toppen af enheden . Når aftrækkeren er trukket, elstrømme .

Brug en Stun Gun


Hvis en person er rørende både elektroder , når aftrækkeren er trukket , han fuldender kredsløbet . Den elektricitet, løbe gennem ham er smertefuldt til det punkt, lammende ( høj spænding ) , men normalt ikke dødelig ( lav strømstyrke ) . Hvis du vil bruge en stun gun , skal du være tæt nok til offeret til at røre ved ham med begge elektroder derefter trykke på aftrækkeren .

Sådan en Taser Works


En Taser er meget lig en stun gun . En Taser er normalt formet som en pistol , lavet af farvede plastik Forskellen er , at en Taser er elektroder ikke er direkte knyttet til selve Taser . Lange ledninger tilsluttes elektroderne . Når aftrækkeren er trukket, komprimeret luft skubber elektroderne væk, og ledningerne stien bag at bevare forbindelsen til batteriet . Elektroderne er pigtråd , så de vil greb på offeret .

Brug en Taser


Den effektive rækkevidde på de fleste Taserudstyr er 15 til 20 fod , så du kan være en afstand fra offeret . Når de pigtråd elektroderne er på plads , kan du trykke på aftrækkeren og sende store spænding , lav strømstyrke elektricitet gennem de afsluttede kredsløb . Men mens stun gun kan bruges og genbruges straks , en Taser kan ikke . Elektroden ledninger skal være spolet tilbage , og trykluften dunke skal udskiftes .

Lethal eller Non-dødbringende ?

Både bedøvelsesgeværer og Taserudstyr er mindre tilbøjelige til at dræbe end skydevåben . Imidlertid har begge dræbt . Der er i fare fra bedøvelsesgeværer og Taserudstyr omfatte de helt unge , ældre og mennesker med hjertelidelser . Disse våben kan være mindre dødelige , men de er næppe ikke-dræbende .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.