Hvordan livsforsikringsselskaber test for at ryge ?

Livsforsikringsselskaber yde økonomisk beskyttelse i tilfælde af din død . Rygning , med sin meget bevist skadelige virkninger for dit helbred , er en risiko de fleste virksomheder straffe med højere præmier . Ethvert forsikringsselskab vil bede og test for at se om du er ryger

Blodprøve


Nikotin ikke forbliver i dit system tidligere 72 timer efter din sidste cigaret , ifølge den amerikanske Lung Association . Biprodukt af nikotin , kan dog påvises i blodet i op til tre uger, hvis du er ryger . Niveauerne på blodprøven vil give forsikringsselskabet nok oplysninger til at afgøre, hvor meget man ryger .

Urintest


I tillæg til blodprøve , vil de fleste virksomheder også foretage en urintest . Kotinin forbliver i urinen for en kortere periode , men koncentrationer vil normalt prøve højere i urin end i blod eller spyt . Som test , blod eller urin , at et forsikringsselskab bruger afhænger af den enkelte virksomhed.

Spyt Test


Nogle forsikringsselskaber vil bruge spyt test til påvisning af nikotin , sammen med andre stoffer som amfetamin , alkohol og marihuana . Det er en test , der er også svært at snyde , men løsninger er tilgængelige , som hævder at rydde spyt de fleste beviser .

Hair Test


Et hårstrå kan testes for nikotin . Hår tests er mere overbevisende og kan skelne rygere fra ikke-rygere i et år eller mere , men bruges sjældent af forsikringsselskaber på grund af høje omkostninger .

Konklusion

Hvis det lykkes dig at narre de prøver , men dør inden de to år " uanfægtelige klausul " periode , at mange virksomheder bære , kan forsikringsselskabet nægte kravet . Hvis du afslutter i 3 til 5 år, kan du finde det lettere at tegne en livsforsikring uden ekstra omkostninger eller risiko for benægtelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.