Liner sikkerhed

Liner bruges af mange virksomheder og organisationer med henblik på identifikation . Det er nemt at glide ID- kort , parkering badges og endda backstage passerer ind Liner . De fleste Liner er bæres om halsen , men det kan være farligt-og endda dødbringende-omkring en maskine

Fordele


Liner giver nem adgang og praktisk opbevaring af identifikation på arbejdspladsen eller ved en sammenkomst . Enhver kredit-kort-størrelse vare kan passe ind , og fordi lanyard er bæres om halsen , vil det ikke gå tabt eller glemt .

Overvejelser


Nogle miljøer er ikke sikkert for lanyard brug . Liner kan blive fanget i maskiner og kvalt eller værre , træk dig ind i maskinen , risikerer skade eller død . Selv noget så lille som et kontor makulering maskine kan udgøre en fare .

Forebyggelse


Før du bruger en maskine , skal du fjerne dine lanyard . Hvis dette ikke er muligt , guffe det i din skjorte , så det ikke er udsat for.

Solution


Spørg om udbryderregioner Liner . De kommer i mange forskellige stilarter . Hvis en udbrydergruppe lanyard bliver fanget i en maskine , vil det splittet fra hinanden . Du kan også købe reflekterende Liner at bo synlig i et lager eller om natten .

steder

Breakaway Liner kan købes på lanyardsupply. com , binding. com , superlanyard. com eller på kontoret-levering butikker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.