farer af lukkede propan rumopvarmere

Propan rumopvarmning er vant til at levere varme i en række forskellige applikationer . De er almindeligvis ses i vintermånederne på byggepladser og verandaer landsdækkende , men propan rumopvarmere bliver også bruges indendørs . Hvis du bruger en propan varmer inde i dit hjem , der er nogle alvorlige advarsler , som du bør være opmærksom på

Kulilte


Kulilte er ansvarlig for så meget som 25 procent af propan-relaterede dødsfald . Ufuldstændig forbrænding af propan resulterer i høje niveauer af kulilte . Hvis du eller din familie udviser nogen tegn på uklarhed , kvalme , svimmelhed eller åndenød , stoppe med at bruge din propan varmeapparat og søge lægehjælp omgående .

brændbare genstande


propanvarmere skal altid holdes væk fra brændbare genstande som gardiner , møbler , drywall , tøj , tæpper og håndklæder . Placer din varmer på et solidt , bart gulv overflade og en , der ikke er tilbøjelig til at bryde i brand . Placer aldrig ovnen på et bord , skrivebord eller noget andet end en bare gulv .

Sovende eller Væk


propanvarmere må aldrig bruges , mens du sover eller ud af huset . Hvis noget skulle gå galt , kan det ikke tage lang tid for dit hus til at brænde , og du ville ikke være der til at reagere .

Børn og kæledyr


Mange propanvarmere har en varm ydersiden , der kan forårsage skade ved berøring . Lære børn at holde sig væk fra propan kaminen og understrege, at det vil skade dem , hvis de rører ved det . Sørg for, at dit kæledyr ikke komme for tæt på kaminen .

Spild

Hvis en propan radiator bliver slået eller væltede , er der en risiko for propan spild . Dette kan resultere i en stor brand , der har potentiale til at spredes hurtigt . Hold propanvarmere ud af dit hjem 's fælles fortove og sørg for at holde en brandslukker i nærheden af propan varmeapparat , der anvendes .

Genopfyldning

Genopfyldning en propan varmer præsenterer nogle potentielle farer. Forsøg aldrig at genopfylde en propan varmelegeme , der kører , da det kun tager en lille smule af spildt brændstof til at starte en alvorlig brand . I stedet , tag din vandvarmer , tage den udenfor , og lad den køle ned , før du prøver at genopfylde den . Når det er blevet genopfyldt udenfor , er det sikkert at bringe den ind igen og genoptage normal drift.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.