hvad er OSHA CFR ?

Afsnit 29 i Code of Federal Regulations er lovgivningen for den amerikanske besættelse Sikkerhed og Health Act , der blev oprettet i 1970 for at forebygge arbejdsskader, sygdomme og død

Personale og struktur


OHSA har mere end 2. 000 ansatte medarbejdere og mere end 1. 000 inspektører til at regulere en række arbejdspladser .

Hvordan steder er der udvælges til kontrol


Fastsættelsen af stedet kommer fra en tier struktur prioriteter samt individuelle klager . Den øverste valg for en øjeblikkelig inspektion er ét, hvor der er en rapport af overhængende fare . Den anden prioritet er at inspicere et anlæg , der har indberettet en skade eller død på arbejdspladsen . Næste i rækken til inspektion er virksomheder med ansatte klager eller henvisninger fra andre offentlige instanser , høj rapporter om tilskadekomne og farlige arbejdsforhold på grund af karakteren af det arbejde .

Høring Services


OSHA tilbyder gratis konsultation til små og mellemstore virksomheder til at medvirke til at skabe det sikrest mulige arbejdsmiljø .

mængder af information


Det OSHA's websted har oplysninger til rådighed for forskning tidligere resultater og igangværende undersøgelser. Det har også publikationer , nyhedsbreve og brochurer , der giver gode råd om sikkerhed , redaktionelle meninger og links til regler og forordninger .

frivillige

Ved hjælp af forskellige publikationer og brochurer udgivet af OSHA , kan en virksomhed revidere sine aktiviteter og evaluere sikkerhed procedurer for at forhindre skader på arbejdspladsen.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.