hvordan du forbereder din familie for katastrofer

Vejret service har en prognose , der holder offentligheden informeret når dårligt vejr er ved at strejke . Min tilstand har et telefonsystem , der vil kalde og lad os vide, når en katastrofe eller usædvanlig dårligt vejr kommer vores vej . Det fortæller os, hvad slags foranstaltninger der skal træffes , før det sker . Jeg fik en af disse opkald forleden . Telefonen vækkede mig og en optagelse sagde en tornado var på vej i vores område , for at tage særlige forholdsregler .
Vi bør tale med vores familie flere gange bare i tilfælde af visse ting sker . De skal vide, hvordan man kommer ud af huset i tilfælde af en brand , på hver side af huset . Hvor man vil møde op på , når alle gør ud er meget vigtigt .
Regeringen har taget særlige forholdsregler for at sikre vores lufthavne og grænser .
De kan kun gøre så meget og så må vi nødt til at tage vare på os selv .
være forberedt på katastrofer kunne bestemme vores overlevelse . Ethvert medlem af husstanden skal gøre deres del , hvis de er gamle nok

Du skal bruge: .
Førstehjælp kitFamilies og friendsChild 's schoolPhone numbersEscape ruter .


1 .
Hver familie skal have en førstehjælpskasse og knowhow til at bruge alt i den . Røde Kors er en vidunderlig organisation , der giver klasser i tilfælde af nødsituationer . Hvis nogen er kommet til skade under en katastrofe, du kunne være den ene , der kunne redde deres liv . Det er noget, familien kunne gøre sammen .

2 .
Hold kontakt med din familie og venner . Forsøge at holde din mobiltelefon opladet op på alle tidspunkter. Enten ved dit køretøj eller finde nogle elektricitet, har jeg faktisk gjort det før , så min familie ville ikke bekymre sig om os . Lad dem vide , hvor du er og hvor du er på vej i tilfælde af en evakuering . Ring til dem flere gange, mens du er væk fra dem, så de ikke behøver bekymre dig og begynd at ringe til politiet . Politiet vil have nok til at tage sig af i disse forfærdelige tider .
3 .
Sørg barns skole har alle dine telefonnumre . Prøv og få dit barn til at rememorize dit hovednummer eller sætte det i deres rygsække , når de ved, hvor det er . Sommetider skoler vil afskedige tidligt og har brug for nogen til at komme og afhente børn . Der har været mange skyderier finde sted i skoler sidst . Fortæl dine børn , de skal gøre, som læreren fortæller dem , fordi det vil være for deres sikkerhed . Der kan være låse finde sted , og du som forælder ønsker at være der for at få dit barn så hurtigt som muligt . Vær sikker på skolen kender dit arbejde tal.
4 .

Hvis der sker noget i en overfyldt område , bør du allerede kender en flugtvej , der er tættest på dig . Tætbefolkede områder er hvor terrorist gerne ramme , der forårsager størst skade . Lad din familie ved , at de er aldrig at blive adskilt i en overfyldt . Hold hænder, når du forlader området og bære de mindre .

gode råd og advarsler


 • redde vores familier kunne bestemme, om hvor godt vi er forberedt på katastrofer .
 • Stock op på leverancer tidligt , hvis du har tid på grund af al den kaos , der vil være at gå omkring dig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.