hvordan du holder dine kolleger og medarbejdere godt

Jeg har været en sygeplejerske i lang tid og holde medarbejdere og medarbejdere godt, er en udfordrende opgave men der er mange tips , der kan hjælpe . Nogle grundlæggende tips til at holde dine kollegaer og medarbejdere godt og mindske sygdom på din arbejdsplads
1 .
Antallet Et tip er , at fælles hånd-vask praksis er og bør fremmes fast på arbejdspladsen .
2 .
Skilte bør indsendt til altid vaske deres hænder før spisning, efter bad pauser , og efter at have rørt fælles områder såsom skriveborde , borde , telefoner mv

3 .
Husk ansatte til dækning af deres mund , hvis hoste , bør de hoste i ærmet af shirt vs hoste i deres hånd .
4 .

De skal bruge væv , hvis de er nødt til at blæse deres næse og vaske deres hænder passende bagefter .

5 .
Jeg tror, at hvis medarbejderne får at vide , at det forhindrer sygdom for at se deres omgivelser og andre, der måske syg , så de ikke kontrakt bakterier unødigt . Fortælle dem, hvordan man kan bo godt er fremme god sundhed på arbejdspladsen .
6 .
De fleste mennesker er ikke klar over, at opholdet hydreret , vaske deres hænder ordentligt og opholder sig væk fra så mange bakterier som muligt sammen med en god kost og masser af søvn kan forhindre dem fra at indgå mest sygdom .
7 .

Jeg har arbejdet i sygepleje vilkår for over 28 år og har ikke været syg en gang i over 10 år , ikke siden mine børn var små , og en masse at sygdom var indgået fra dem . Det er svært for nogen at holde sig væk fra at indgå sygdom , når de er omkring børn og andre folks sygdom dagligt.
8 .
Fortæl medarbejdere og medarbejdere til også at ikke bringe deres families sygdomme til at arbejde med dem . En god politik er , hvis dit syge blive hjemme , i stedet for at få andre syge . Hvis dine medarbejdere ved, at hvis de har små børn , og de er alle syge , de ville være bedre hurtigere at blive hjemme , få hvile og masser af væske . Derefter bringe den til at arbejde og få andre syge . Plus at forsøge at arbejde syge holder dig eget immunsystem svagt . De fleste medarbejdere , der forsøger at arbejde syge gennemsnit mere syge tid derefter en lejlighedsvis fridag ville have fået dem, hvis de havde opholdt sig hjemme .

gode råd og advarsler


 • CDC siger, at hvis du kører en feber , skal du blive hjemme i mindst 24 timer efter din feber er forsvundet . Ikke at nævne den CDC anbefaler , at nogen har influenzalignende symptomer , bør blive hjemme indtil mindst 24 timer efter de symptomer er aftaget . Det betyder, at alle med influenzalignende symptomer ikke kun dem , der er blevet bekræftet som H1N1 . Dette forhindrer yderligere spredning af influenza .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.