hvordan man bruger Nicorette tyggegummi

Nicorette tyggegummi kan hjælpe erstatte nogle af de nikotin , som en ryger craves i en cigaret . Lindre nogle af disse cravings undertiden hjælper en ryger bliver mindre afhængig og forlade den faktiske vane at ryge . Nikotintyggegummi kan fungere godt for dem , der er på kontoret i en lang periode og ude af stand til at ryge . Det kan også hjælpe rygerne gå længere uden en cigaret under sportsbegivenheder , familiesammenkomster og selv under en rejse

Du skal bruge: .
Nicorette tyggegummi


en

Tal med lægen eller en farmaceut , før du bruger Nicorette tyggegummi . Spørg om eventuelle bivirkninger hjørnetand kan have samtidig interagere med recepter , du bruger i øjeblikket . Diskuter allergier eller andre medicinske tilstande , såsom uregelmæssig hjertebanken, forhøjet blodtryk, tumorer , sukkersyge eller en blodåre problem .

2 .
Tjek på bagsiden af Nicorette tyggegummi pakke vedrørende nøjagtige dosis til at tage . Mødes med din læge for at diskutere dosering og for at se , om det er sikkert for dig . Lægen ønsker måske at udføre en undersøgelse for at fastslå , om det er sikkert for dig at tygge Nicorette tyggegummi .
3 .
Afstå fra at spise eller drikke 15 minutter før tygge tyggegummi . Placer tyggegummi i munden og tygge på samme måde som du ville tygge med normal tyggegummi . Vær sikker på at du ikke sluge hjørnetand , da dette kan give ubehag i maven .
4 .

Store hjørnetand på dig hele tiden . Når du har lyst til at ryge , tage et stykke tyggegummi og begynder at tygge det langsomt . Bite ned på tyggegummi , og hold den mellem din kind og din tyggegummi . Hold tyggegummi i denne placering i omkring et minut . Derefter tygger tyggegummi langsomt , så bid ned og gentage processen .
5 .
Fortsæt tygge tyggegummi på denne måde i ca 30 minutter . Denne tid vil gøre det muligt nikotin til at flyde ind i dit system og forhåbentlig hjælpe dig modstå trangen til at ryge . Fortsæt med at tygge på fersk stykker, indtil trangen forsvinder .
6 .
Brug gummi , så længe du har en trang til en cigaret . Hvis du befinder dig kun at bruge Nicorette tyggegummi en eller to gange om dagen , kan du ikke bruge det længere til at stoppe med at ryge . Du kan stadig higer efter en cigaret på lejlighed , og hvis dette er tilfældet , foretage hjørnetand rundt til anvendelse i nødstilfælde alene.

7 .
Stop med at bruge gummi , hvis den påvirker tandproteser i munden . Hvis du har tandproteser eller andre tandlæger spørgsmål vedrørende dine tænder , så tal med tandlægen , før du bruger Nicorette tyggegummi . Hjørnetand kan holde sig til tandbehandling og forårsage skader .

gode råd og advarsler


 • Nicorette tyggegummi er tilgængelig i en række forskellige varianter .
 • Nicorette tyggegummi kan forårsage svimmelhed hos nogle personer.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.