hvordan man kan placere en skinne

Når en skade er sket kan det være nødvendigt at tage de nødvendige skridt til at hjælpe de tilskadekomne , indtil de er i stand til at modtage professionel lægehjælp . I nogle tilfælde vil en skinne skal placeres på den forurettede kropsdel til at stabilisere den ikke kan forårsage mere skade . Fiksering en skade vil reducere smerter og fremskynde helingsprocessen . Fiksering er forholdsvis let og kræver kun få ting til at få arbejdet gjort

Du skal bruge: .
gaze eller indpakning
Hejsespil eller træ .


1 .

stabiliseres område af kroppen, der har brug for skinne . Hvis personen har sin arm bøjet , skal du ikke prøve at rette det . Dette kan forårsage mere skade på skade .
2 .
Beslut den rigtige type og størrelse af splint er nødvendige for skaden . Ligegyldigt hvilket område af kroppen skaden er sket , det skinne skal holde området immobiliseret . Et stykke af ren træ kan bruges som en skinne .
3 .
Placer skinne under det skadede område . Hvis det skinne begynder placeret på armen , udvidede skinne fra armhule til håndled .

4 .
Wrap gaze omkring skinne og skadede område . Vær sikker på at holde gaze indpakket lunt , men ikke for stramt . At kontrollere tætheden af gaze , slip din finger under indpakningen . Hvis det er for stramt , løsne gaze til at holde blodet flyder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.