hvordan man kan skinne tilskadekomne tæer

Mens de synes temmelig overflødigt , du aldrig rigtig mærke til, hvor meget du bruger din tæerne i gang , indtil du kommer til skade en af dem . Skade en tå er meget let at gøre : stubbing mod noget solidt , droppe noget på dem , snubler og lander på den . Heldigvis fiksering dem efter en skade er også meget nemt at gøre på dig selv eller andre

Du skal bruge: .
Drejervævet
1/2-inch medicinsk tape .
Toiletpapir eller pap ( valgfrit ) .
Ventilationskanal eller tape ( medfølger ikke).

fiksering tå


1 .
bestemme omfanget af skaden . Rens alle åbne sår , sterilisere dem som nødvendige for at bekæmpe infektion . Du kan få brug for at trække og presse tå lidt at afgøre, hvilke tæer er såret , og hvor skaden er . Fornemmelse for enhver brækkede knogler , og spørge patienten , hvis de hørte noget pause på tidspunktet for skaden .
2 .
Fold gaze til at passe mellem de sårede tå og det største tilstødende tå . Den gaze giver polstring , der vil undgå irritation eller yderligere skade .

3 .
Tape tæerne sammen omkring polstring . Start strimler på den ikke-skadede tå og pak den medicinske tape omkring begge tæer . Hvis det er nødvendigt , udvide op foden .
4 .
Trim båndet til længden .
5 .

Fortæl patienten til at hvile deres mund , gå på det kun når det er nødvendigt . Den fiksering bør reducere nogle af de smerter , men det vil stadig ondt at gå på i et par dage . Generelt bør tå heler inden for en uge . Give patienten en uges ekstra tape og gaze , hvis de har brug for at fjerne og ompakkes skaden .
6 .
Fjern bandagen efter en uge . Skær båndet ud mellem tæerne og pakke dem .

gode råd og advarsler


 • Mens du bør altid anvende steriliseret medicinsk materiale, en knivspids , kan du erstatte toilet papir eller et lille stykke pap foldet over sig selv for gaze , og malertape eller tynde strimler af gaffatape for medicinsk tape .
 • Iført en stiv eller stiv-såler sko kan også hjælpe med healing , som Det giver samme beskyttelse som den skinne , så længe de sko er slidt .
 • At kunne gå på det betyder ikke, at tå er ikke brudt .
 • Hvis tåen smerten fortsætter efter et par dage , konsultere en læge . Mens du kan anmode om en x-ray , hjælper det ikke meget med diagnose , som en professionel kan gøre eksternt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.