hvordan man kan stoppe med at være mærkelig , når du stopper med at ryge

Hvis du har taget beslutningen om at stoppe med at ryge , har du taget et stort skridt mod at blive en sundere person med en længere levetid . Halvdelen af alle rygere , der ikke afslutter vil i sidste ende dø af rygning -relaterede sundhedsproblemer , ifølge American Cancer Society . Afslutning kan være svært , men fordelene er værd oprindelige ubehag , og der er ting, du kan tage for at reducere din cravings og crankiness mens du sparke vane
1 .
Tal med din læge eller apotek om medicin , der kan mindske abstinenserne og trangen til at ryge . Nikotinplastre og tandkød er tilgængelige i håndkøb , og stærkere medicin kan ordineres af din læge .
2 .
Undgå situationer og vaner , der kan udløse din trang til at ryge og forværre din humør . Hvis du normalt har en cigaret med kolleger efter frokost , prøv at tage en tur i stedet .

3 .
Vedtage en sund livsstil . Spise sunde fødevarer , og som udøver kan forbedre dit helbred og generelle humør og give dig noget at fokusere på ud over at ryge . Drik masser af vand , og holde din mund er besat af at spise sprøde grøntsager eller tygge sukkerfrit tyggegummi .
4 .
Hold dig travlt . The American Cancer Society anbefaler at gøre aktiviteter , der holder dine hænder beskæftiget , såsom håndarbejde eller sløjd . Overveje at prøve en ny hobby . Tilbring tid på biografer , museer eller andre steder , hvor rygning ikke er tilladt .
5 .

Slap af og trække vejret dybt . Når du har en trang til at ryge , anbefaler American Cancer Society tager en dyb indånding og udmalede dine lunger fyldes med ren luft . Reflektere over dine grunde til at holde op og fordelene ved ikke at ryge .

gode råd og advarsler


 • en god støtte system , uanset om det består af venner , familie eller en organiseret støtte gruppe , kan tilbyde opmuntring og løfte humøret som du holder op med at ryge .
 • Kald American Cancer Society på 1-800-227-2345 for at finde ud af om støtte grupper i dit område . Besøg den amerikanske regering hjemmeside , smokefree. gov , for flere ressourcer til at hjælpe dig holde op med at ryge.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.