hvordan man kan vaske fade i koldt vand

Vi er vant til varmt vand , opvaskemaskiner og andre moderne bekvemmeligheder . Men hvad med , når strømmen går ud ? I mange område af midtvesten , årsagen is storme strømudfald , nogle gange i flere uger . Orkaner i syd eller jordskælv i vest kan føre til strømafbrydelser så godt.
For dem , der bor i alle elektriske hjem , miste magten i mere end et par dage efterlader dig med en stak af beskidte , at fedtet retter beskæftige sig med , og medmindre du er klar til at tilbringe hele dagen varme vand , vil du snart være at spørge " Hvordan kan jeg vaske tallerkener i koldt vand ? "
Her er hvordan .
En yderligere fordel ved at bruge denne metode er , at det bruger minimalt vand , så hvis din vandforsyning er lav ( f. eks uanset katastrofen har forstyrret vandforsyninger såvel) du vil ikke spilde en . ! masser af vand på at vaske op
Vær forberedt

Du skal bruge: .
vand
opvaskemiddel eller bar sæbe .
svamp eller karklud .
en dishpan .

parabol afløbsbakke ( du kan også bruge rack på opvaskemaskinen for en afløbsbakke hvis det bliver nødvendigt ) .


1 .
anbringes servicet i den tomme dishpan .

Stacking servicet pænt i dishpan vil hjælpe dig med at få så mange ind som du kan . Hold skarpe genstande ( som skarpe knive ) ud af dishpan ; sted disse på disken og vask dem separat

2
Læg en lille mængde opvaskemiddel på svamp eller karklud ( . mellem en skilling og en Nickle størrelse spot ) . Hvis du bruger bar sæbe , gnide det fugtige baren med svamp eller karklud et par gange .
3 .
Pick ud sølvtøj og krat dem med svamp eller karklud én ad gangen , indtil de er rene ( ingen fedt eller fast-på fødevarer ) , om dem på disken med sæbe stadig på dem .
4 .

Når du har en god håndfuld af sølvtøj ( eller du har renset dem alle ) , afhente hele bundt og skyl dem under en langsom strøm af vand over dishpan så Den sæbevand falder i dishpan .
5 .
Når du har skyllet al sæben ud sølvtøj , drej vand ud og placere sølvtøj i din parabol afløbsbakke .

6 .
Tag bundpladen fra stakken af plader i dishpan og sæbe det, indtil det er rent .

7 .
Tænd en langsom strøm af vand og skyl pladen , derefter slukke for vandet og sætte pladen i skålen afløbsbakke .
8 .
Gentag trin 7 for hver plade i dishpan indtil enten alle pladerne er rene , eller dishpan er fuld af vand .
Du vil måske bemærke , at retterne er lettere at rengøre , som du går sammen , fordi sæbevand opsuger rabat på alle stak -on fødevarer som pladerne sidde i den.
9 .
Når dishpan er fuld af vand , tegne eventuelt resterende plader og sætte dem til side . Dumpe dishpan vand ind i din have , skal du bruge til at skylle dit toilet , hæld den på din kompostbeholder , eller hælde ned vasken , hvis der er ingen steder , du har brug for vand .
10 .
Hvis der stadig er retter , der skal vaskes , skylles svampen eller karklud og gå tilbage til trin 1 . Gentag trin , indtil alle dine retter er rene !

gode råd og advarsler


 • Hvis din svamp eller karklud bliver for snavset eller fedtet , vask det ud og tilføje mere sæbe . fortsat opvask
 • Brug den mindste mængde af sæbe , du har brug , og det tager mere vand at skylle en stor mængde sæbe , og du vil ende op med at dumpe dishpan oftere <. /li >
 • Brug en beskidt serveringsske at skrabe fedt eller fast-på fødevarer før skrubning . Dette vil gemme dit karklud fra at få beskidte så hurtigt .
 • Vær særlig opmærksom på at sikre , at områder af sølvtøj og kopper , som berører din mund er rene . Under stress af en katastrofe eller alvorlig begivenhed , vil du og din familie være mere modtagelige for sygdom .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.